logo

Rekrytoi uusia työntekijöitä räätälöidysti suoraan tarpeisiisi

Tarvitsitpa sitten yhden tai 30 uutta työntekijää, intensiivisten bootcamp -koulutustemme avulla voimme vahvistaa rivejänne erittäin motivoituneilla ja pätevillä junior-asiantuntijoilla tehokkaalla tavalla.

Konseptimme

Näin AW Academy toimii

Voit valita joko kokonaan oman, suoraan tarpeisiisi räätälöidyn, tai muiden yritysten kanssa yhteistyössä tehtävän koulutuksen tai napata riveihisi yhden tai useamman jo valmistuneista, vapaana olevista konsulteistamme, joka voivat aloittaa työt saman tien.  

Ratkaisumme

Valintaprosessi  

Academic Work vastaa kaikkien koulutusten valintaprosesseista. Rekrytoinnin asiantuntijoina he käyttävät paljon aikaa laadukkaaseen valintaprosessiimme ennen kuin sinä pääset tutustumaan hakijaan. 

Jotta hakijoilla olisi oikeanlaiset kognitiiviset kyvyt ja motivaatio, prosessi alkaa testeillä, jatkuu motivaatiokirjeellä ja päättyy henkilökohtaisiin haastatteluihin, joissa arvioidaan motivaatiota, persoonallisuutta ja asennetta. Keskitymme kaikissa rekrytoinneissa motivaatioon ja potentiaaliin koulutus- ja työtaustan sijaan.  

Koulutus  

Innovatiivisessa bootcamp-konseptissamme keskitytään nopeaan ja käytännönläheiseen oppimiseen. Opetamme koulutettaville ne taidot, joita he tulevassa työtehtävässään tarvitsevat.  

Siksi olemme kehittäneet oman pedagogisen alustamme, The AW Academy Wayn. Se keskittyy menetelmiin, joiden avulla aikuiset tutkitusti oppivat tehokkaimmin.  

Tulevia työntekijöitäsi opettavat oman alansa asiantuntijat ja opetuksessa noudatetaan räätälöityä opetussuunnitelmaa, joka perustuu kanssasi sovittuihin oppimistavoitteisiin. Kun tavoitteet ovat selkeät, voimme olla varmoja, että sekä organisaatiosi että siihen pian liittyvät ihmiset pääsevät kasvamaan. 

Toivota uusi työntekijäsi tervetulleeksi  

Ohjelman hyväksytysti suoritettuaan kaikki koulutettavat saavat vakituisen työpaikan Academic Workin kautta. 12 kuukauden jälkeen voit siirtää IT-konsultit Academic Workilta oman yrityksesi palvelukseen ilman erillistä veloitusta ja näin saada uusia työntekijöitä.