logo

Uudelleenkouluta työntekijöitäsi

Ovatko yrityksesi osaamistarpeet murroksessa? Hidastaako kohtaanto-ongelma kasvua? Autamme sinua muuttamaan muuttuvat osaamisvaatimukset kilpailueduksi tarjoamalla työntekijöillesi räätälöityä uudelleenkoulutusta.

Mitä?

Kiihdytettyyn oppimiseen perustuva täsmäkoulutus ratkaisuna nopeasti muuttuviin osaamisvaatimuksiin

Työntekijöiden osaaminen vanhenee nyt nopeammin kuin koskaan ennen. Resursointi tuottaa päänvaivaa: yhdellä osastolla työt hupenevat, toisella taas työn määrä kasvaa, eikä parhaidenkaan tekijöiden osaaminen vastaa riittävän hyvin yhä monimutkaistuviin vaatimuksiin. 

AW Academyn teho piilee siinä, että pystymme toteuttamaan suoraan yrityksenne tarpeisiin räätälöidyn koulutuksen poikkeuksellisen nopeasti. Näin varmistamme, että koulutamme aidosti relevanttia osaamista. Nopeus ei kuitenkaan tarkoita laadusta tinkimistä: AW Academy on koulutusväylä korkeasti motivoituneille ja uuden oppimisesta nauttiville ihmisille, jotka ovat valmiita anatamaan kaikkensa.

Oli kyseessä sitten kokonaisen osaston uudelleenkouluttaminen uusiin tehtäviin tai muutaman asiantuntijan osaamista kasvattava lisäkoulutus, me autamme sinua kouluttamalla työntekijäsi nopeasti, luotettavasti ja kustannustehokkaasti. Yrityksesi osaaminen pysyy ajan tasalla ilman kalliita rekrytointeja ja samalla työntekjiöidesi arvokas ala- ja yritysosaaminen pysyy talossa. 

Pedagogiikkamme kulmakiviä ovat nopeatempoisuus, käytännönläheisyys, jatkuva ja tiivis palautteenanto sekä tiukka kytkös työrooliin, jota varten osaamista ollaan hankkimassa. Yli 1700 AW Academyn intensiivikoulutuksen läpäisseen alumnin joukko todistaa, että kiihdytettyyn oppimiseen perustuva pedagogiikkamme toimii. 

Miten?

Näin se käy!

Koulutuksen suunnittelu ja toteutus vaihtelevat tilannekohtaisesti, mutta tavallisesti seuraavat vaiheet muodostavat yhteistyön rungon.

  1. Osaamishaasteiden tunnistaminen: Aloitamme tutustumalla yrityksesi tarpeisiin: millaisia taitoja tarvitset saadaksesi liiketoimintasi kasvamaan ja saavuttaaksesi toiminnallesi asetetut tavoitteet? 
  2. Sisäinen viestintä: Autamme sinua tarvittaessa viestimään työntekijöillesi uudelleenkouluttautumisen tai täydennyskoulutuksen mahdollisuuksista. 
  3. Osallistujien tunnistaminen: Varmistaaksemme, että AW Academyn poikkeuksellisen nopea koulutustapa sopii työntekijöillesi ja tuloksia syntyy, koulutukseen aikovien työntekijöiden on läpäistävä oppimiskykyä ja persoonallisuutta mittavat testit sekä osoitettava motivaationsa. 
  4. Koulutuksen suunnittelu ja toteutus: Räätälöimme koulutuksen vastaamaan tarpeitasi yhdessä yrityksesi ja kouluttajaverkostomme kanssa. Yhteistyö organisaatiosi kanssa on tiivistä, jotta osaaminen varmasti osuu oikeaan. Tarvittaessa koulutamme myös soft skills –osaamista uudessa roolissa menestymisen tueksi. 

Hyödyt

Viisi syytä valita henkilöstön koulutus ja AW Academy:

  • Kustannussäästöt: Kun osaamista kasvatetaan sisäisellä koulutuksella rekrytointien sijaan, vältytään irtisanomiskuluilta ja ennen kaikkea rekrytointikuluilta.  
  • Osaajia omasta takaa: saavuta liiketoiminnallesi asetetut tavoitteet kustannustehokkaalla ja luotettavalla tavalla rekrytointimarkkinasta riippumatta  
  • Ala-, yritys- ja tuoteosaaminen pysyy talossa ja myös liikkuu osastojen yli, jos henkilöstöä uudelleenkoulutetaan uuteen rooliin 
  • Oppimaan oppineet työntekijät: AW Academyn koulutusmalli antaa eväät osaamisen kehittämiseen itsenäisesti myös jatkossa 
  • Kokenut koulutuskumppani: yli 5 vuoden kokemus ja yli 1 700 valmistunutta opiskelijaa

Mitä?

Suoraan yrityksesi tarpeisiin räätälöityä henkilöstön uudelleen- ja lisäkoulutusta

Miksi?

Henkilöstön kouluttaminen auttaa yrityksiä vastaamaan muuttuviin osaamisvaatimuksiin. Ala- ja yritystuntemus säilyvät talossa ja rekrytointikustannuksia säästyy.

Miten?

Pedagogiikkamme kulmakiviä ovat nopeatempoisuus, käytännönläheisyys, jatkuva ja tiivis palautteenanto sekä tiukka kytkös työrooliin, jota varten osaamista ollaan hankkimassa.

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää? Jätä yhteydenottopyyntö!