Eikö osaajia löydy?

Katso video

Uniikki ratkaisu osaajapulaan

Eikö tarvitsemaasi IT- tai tekniikan alan osaamista löydy työmarkkinoilta? Kun etsiminen perinteisin keinoin tuntuu mahdottomalta tai käy kalliiksi, katse on suunnattava laatikon ulkopuolelle. AW Academy on joustava, yrityksen tarpeisiin räätälöitävä rekrytointi- ja uudelleenkoulutusratkaisu, jonka avulla saat yritykseesi uutta osaamista nopeasti ja matalalla riskillä.

Näin toimimme:

1. etsimme ja rekrytoimme potentiaaliset alanvaihtajat puolestasi

Koska kiihdytetty oppiminen ja vaativa työ konsulttina eivät sovi kaikille, valitsemme ohjelmiimme tiukan ja monivaiheisen hakuprosessin avulla vain kaikkein kunnianhimoisimmat, oikeat oppisvalmiudet ja palavan motivaation omaavat ihmiset. Ensin varmistamme oppimisvalmiudet loogista päättelykykyä mittaavilla testeillä, sitten punnitsemme hakijan kompetensseja ja motivaatiota monivaiheisessa rekrytointiprosessissa. Asiakas tekee aina lopullisen henkilövalinnan itse.

2. koulutamme tarvittavan osaamisen 12 viikon intensiivikoulutuksessa

AW Academy-ratkaisumalleja on tarjolla kaksi erilaista: avoimet luokat, joiden koulutussisältö perustuu markkinassa havaittuun yleiseen osaamistarpeeseen sekä räätälöidyt luokat, joissa asiakasyritys on alusta asti mukana päättämässä, mitä koulutusohjelmassa opetetaan. Räätälöity luokka yksin tai yhdessä toisen samanlaista osaamista tarvitsevan yrityksen kanssa mahdollistaa juuri yrityksesi tarvitseman osaamisen saamisen nopeasti yritykseesi. 12 viikkoa on lyhyt aika, mutta kun kunnianhimoiset ja testatusti potentiaaliset oppijat pääsevät uppoutumaan täysipäiväisesti opittaviin asioihin kiihdytetyn oppimisen mentelmällä, tapahtuu ihmeitä. 

3. uudet osaajat työllistyvät yritykseesi academic workin konsultteina

Koulutuksesta valmistuneet konsultit aloittavan saman tien työt yrityksessäsi Academic Workin työllistäminä konsultteina. Mikäli et ole tyytyväinen tai projektisi päättyy, voit purkaa sopimuksen Academic Workin kanssa kuukauden irtisanomisajalla. Jos taas yhteistyö konsultin kanssa sujuu mutkitta, sinulla on mahdollisuus rekrytoida konsultti 12 kuukauden jälkeen ilman lisäkuluja. Koska intensiivinen koulutusprässi opettaa konkreettisten taitojen ohella kyvyn etsiä tietoa ja oppia itsenäisesti lisää, oppimiskäyrä jatkuu AW Academyn alumnilla poikkeuksellisen jyrkkänä myös työpaikalla.

Haluatko kuulla lisää?

OTA YHTEYTTÄ

Räätälöidyillä koulutusohjelmilla täsmäosaamista yritysten tarpeisiin

AW Academy kouluttaa osaajia suoraan yritysten tarpeisiin. Koulutus voidaan räätälöidä yhdelle tai useammalle samankaltaista osaamista tarvitsevalle yritykselle. Vuodesta 2018 alkaen olemme järjestäneet jo yli 10 erilaista asiakasräätälöityä koulutusta ja kouluttaneet mm. koodareita Accenturelle, AWS-pilvipalveluosaajia Cybercomille, Digialle, Fortumille ja Cargotecille, ServiceNow-osaajia Telialle, CGI:lle, Sofigatelle ja Fujitsulle, dataosaajia Fortumille, Fennialle ja SAS-instituutille, testiautomaatio-osaajia Qentinelille, Kalmarille ja Signant Healthille, automaattisten logistiikkaratkaisujen käyttöönottajia Roclalle sekä Microsoft D365 -konsultteja Digialle.

Avoimilta luokilta osaamista nopeasti ja joustavasti

AW Academyn avoimilta luokilta voit napata tiimiisi yhden tai muutaman osaajan, joilla on tietyn teknologian, esimerkiksi Java-, JavaScript- tai C#-ohjelmoinnin kattava perusosaaminen. Academic Workin laaja asiakasverkosto mahdollistaa markkinan tarpeiden tarkan seuraamisen ja sen pohjalta avoimien luokkien opetussisältöjen suunnittelemisen.

Toistaiseksi suurin osa koulutusohjelmistamme on kouluttanut osaajia IT-alalle, mutta koulutusmallimme toimii myös muilla toimialoilla. Suurinta kasvua on viime vuosina tapahtunut tekniikan alalla, jonne olemme kouluttaneet energiatehokkuusasiantuntijoita ja automaattilaitteiden käyttöönottajia. Keväällä 2021 järjestämme koulutukset rakennusautomaatioon ja teollisuusautomaatioon.

yhteistyökumppaneitamme

Academyllä on mahtava ratkaisu IT-alan osaamisvajeen korjaamiseen. Uusia mahdollisuuksia kouluttautua tällä alalla, eikä aikaisemmalla koulutustasolla tai työkokemuksella ole väliä. Odotamme innolla millaisia kandidaatteja koulutusohjelmaan osallistuu!
Markus Hogsved, Hogia
"Yhteistyö Academyn kanssa on jotakin uutta ja juuri sitä, mitä tarvitsemme. Saamme hyvin lyhyessä ajassa avuksi suuren määrän konsultteja, joilla on sekä tarvittava pätevyys että oikeanlaiset ominaisuudet. Konsultit hyppäävät oikeaan työhön heti ensimmäisestä päivästä lähtien, mikä on valtava etu suuressa ja nopeasti muuttuvassa organisaatiossa."
Thomas Grundsten, Head of Build & Engineering Ericsson LSS
"Tämä on todella jännittävä konsepti ja merkittävä mahdollisuus juuri heille, jotka ovat jo pidemmän aikaa haaveilleet ohjelmistokehityksestä mutta eivät ole voineet ottaa ensimmäistä askelta pitkien ja hintavien koulutusten vuoksi. Academyn konsultti on yhdistelmä sitoutumista, pelottomuutta ja oppimisen halua, jotka voivat tarttua koko organisaatioon."
Christian Karlsson, Unit Manager Development & Integration and Test