logo

Tätä haluat kysyä AW Academysta ja uranvaihdosta

Uudenlaisen koulutusmallin saapuminen Suomeen on herättänyt vuosien varrella keskustelua ja kirvoittanut kysymyksiä. Kokosimme tähän blogikirjoitukseen muutamia verkkokeskusteluissa (mm. Helsingin Sanomat, Taloussanomat) esiintyneitä kysymyksiä ja vastauksia.

K: Voiko 12 viikossa oppia tarpeeksi, jotta kelpaa työmarkkinoille?

Kyllä. Kiihdytetty oppiminen perustuu tutkimuksiin, joiden mukaan 12 viikkoa on optimaalinen aika oppia uusi asia intensiivisessä koulutuksessa. Koulutusohjelmaan valitut käyvät läpi rekrytointiprosessin, joka varmistaa riittävän oppimiskyvyn. AW Academyn tavoitteena ei ole kolmessa kuukaudessa pullauttaa koulutusputkesta pihalle guruja. Ideana on opettaa tärkeimmät ydintaidot, jotta henkilöt voivat aloittaa uransa IT-konsultteina erilaisissa toimeksiannoissa. AW Academy on alkusysäys elämänmittaiselle oppimiselle ja kehittymiselle.

K: Millaista palkkaa AW Academyn jälkeen saa?

Koulutuksen jälkeen luvassa on junior-IT-konsultin palkka, mikä on n. 2 800 - 3 100 euroa, riippuen onko sinulla aikaisempaa soveltuvaa kokemusta ja työskentelypaikkakunnasta. Palkka on kilpailukykyinen muihin junior-IT-konsultin tehtäviin verrattuna.

K: Onko koulutus todella ilmainen?

On. Koulutus on maksuton. 

K: Sijaitseeko kaikki yhteistyökumppaneiden mahdolliset työpaikat pääkaupunkiseudulla?

Suurin osa yhteistyökumppaneistamme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, mutta silloin tällöin työmahdollisuuksia on myös muualla Suomessa, mm. Tampereella.

K: Miksi valintaprosessi alkaa testeillä?

Koulutuksemme on intensiivinen ja asettaa korkeat vaatimukset osallistujalle. Ansaitaksesi paikkasi koulutusohjelmassa sinun tulee osoittaa soveltuvuutesi koulutukseen. Tämän varmistamme hakuprosessin alussa tehtävillä testeillä.

Tutustu kaikkiin usein kysyttyihin kysymyksiin!