logo

Stories & Insights

Inspiroidu uranvaihtotarinoista ja poimi vinkkejä elinikäiseen oppimiseen. Täältä löydät myös kiinnostavia artikkeleita oppimisesta organisaatioissa ja osaamisen kehittämisestä jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä.

Nainen katsoo post-it-lappuja lasiseinän takana.

Mitä ServiceNow-osaaja tekee ja miksi alanvaihto bisnesteknologian pariin kannattaa?

Kun digitaalinen murros vyöryy päälle, bisnesteknologiat pitävät yritykset pinnalla. Yksi näistä teknologioista on ServiceNow, joka automatisoi paperihommat koneille ja raivaa tilaa ajattelulle. Lue, miksi urapolku tämän innovatiivisen alustan parissa kannattaa.

Kaksi naista työskentelemässä tietokoneella.

Miksi naisten kannattaa hakeutua teknologia-alalle?

Haastattelimme 12 viikossa koodariksi kouluttautunutta Sanna-Kaisa Launosta siitä, miten hän monen mutkan kautta päätyi töihin IT-alalle ja mikä häntä erityisesti kiinnosti alassa.

Töissä saa viihtyä – miksi IT-alassa on imua ja miksi se on tärkeää

Onko arkena jo aamulla kesäkurpitsa otsassa vai mahtuuko maanantain ja perjantain väliin myös työhön liittyvää iloa ja innostumista? Työ on elämänlaatutekijä ja siksi työn imuun kannattaa panostaa.

Academy brand pattern

"Ei enää toista tutkintoa" – Laura vaihtoi alaa AW Academyn avulla

Jatkuvasti muuttuvassa työelämässä on tilausta tavallisten ihmisten eeppisille teoille – kuten alanvaihdolle. Tällaisilla teoilla kuuluukin olla elämää suurempi klangi, koska ne eivät muuta pelkästään tekijöidensä, vaan myös koko maailman tulevaisuutta.

Kädet näppäimistöllä.

Testiautomaatio on ainutlaatuinen ponnahduslauta IT-alalle

Kun softa täyttää maailmamme, on sen laadun testaajille kyltymätön kysyntä. Testiautomaatio onkin nouseva ja rajattomia kehityspolkuja sisältävä ala, joka yhdistää luovuutta sekä ongelmanratkaisua. Samalla se toimii ainutlaatuisena näköalapaikkana kokonaisvaltaiseen ohjelmistokehitykseen.

Inspiroiduitko?

Tutustu AW Academyn koulutuksiin!

Alumnien uratarinat

Katso kaikki artikkelit

Alanvaihto

Katso kaikki artikkelit