Gör testet

Konsultit 

Kouluttaudu sovellusasiantuntijaksi ja aloita IT-ura Sofigatella bisneksen ja teknologian leikkauspisteessä

Kouluttaudu sovellusasiantuntijaksi ja aloita IT-ura Sofigatella bisneksen ja teknologian leikkauspisteessä

Haku tähän koulutusohjelmaan on päättynyt. Tutustu tämänhetkiseen koulutustarjontaan ja ota ensimmäinen askel kohti uutta uraa täällä!
Kiinnostavatko liiketoiminnan kehittäminen ja uudet teknologiat? Haaveiletko teknisestä roolista bisneksen ja teknologian välimaastossa? Sukella 12 viikon intensiivikoulutuksessa ServiceNow:n maailmaan ja aloita bisneksen ja teknologian yhdistävä ura Sofigatella!

New concept!

This is AW Academy’s Online Coding Bootcamp, a new concept that makes it possible to learn coding at AW Academy without the commitment to work via Academic Work. This bootcamp has a tuition fee.

We haven't started recruitment yet, but we will start on March 3rd.

Tilaa muistutus sähköpostiisi

Lämna din ansökan senast:

2020-04-19

Examen:

Start:

2020-11-13

2020-08-24

An image that illustrates this program

Valmistuminen

GRADUATION

START DATE

Koulutus alkaa

13.11.2020

24.8.2020

Sartti-ilta etänä touko-kesäkuussa (TBA), josta alkaa itsenäinen esiopintojakso.

Kesäkurssien haku jatkuu koronavirustilanteesta huolimatta normaalisti etähaastattelujen avulla. Lue tiedotteestamme, miten koronavirus vaikuttaa AW Academyn toimintaan.

HUOM: Tähän koulutukseen on tullut todella paljon hakemuksia ja paikkoja on vapaana enää muutama. Siksi suosittelemme tutustumaan ja hakemaan Telian, CGI:n ja Fujitsun ServiceNow-koulutukseen, johon on hieman suuremman luokkakoon (19 hlö) ansiosta jäljellä muutama paikka enemmän muihin koulutuksiin verrattuna.‍

Vaikka teknologiasta on tullut saumaton osa ihmisten arkea, työpaikoilla digitalisaatio laahaa usein perässä. Rutiinitehtävät vievät edelleen keskimäärin jopa 60 % työajasta, mikä näkyy tehokkuuden lisäksi myös hyvinvoinnissa.

Ratkaisu ongelmaan piilee digitaalisissa järjestelmissä, joiden avulla paperihommia voidaan automatisoida. Yksi tämän hetken kuumimmista järjestelmistä on maailman innovatiivisimmaksi yritykseksi valittu ServiceNow, jonka osaajista on nyt huutava pula.

Tänä kesänä AW Academy kouluttaa kaksi sisällöltään samanlaista, mutta mukana olevien yritysten osalta erilaista ServiceNow-luokkaa.

Tältä sivulta löydät tietoa 15.6. alkavasta koulutuksesta, joka kouluttaa osaajia Sofigatelle.

Sofigate on AW Academyn avulla kasvattanut rivejään jo yli 20 alanvaihtajataustaisella ServiceNow-osaajalla vajaan vuoden aikana. Kasvu on tässä bisnesteknologian edelläkävijäyrityksessä huima ja siksi nousujohteisesta, IT:tä ja bisnestä yhdistävästä urasta haaveilevan kannattaa hypätä mukaan juuri nyt: etsimme tulevaisuuden tekijöitä kesällä 2020 järjestettävään 12 viikon maksuttomaan intensiivikoulutukseen, josta valmistuvia konsultteja odottaa IT-ura Sofigatella.

Lue, miten viime syksynä valmistuneet alumnimme Farah ja Miika ovat viihtyneet Sofigatella ja ServiceNow:n parissa!

Muista tutustua myös toiseen kesän 2020 ServiceNow-koulutukseen, jossa mukana ovat CGI, Telia ja Fujitsu. Lue lisää täältä!

Unelmien ura IT-alalla bisneksestä ja teknologiasta kiinnostuneelle alanvaihtajalle

Kiinnostaako sinua...

 • liiketoiminnan kehittäminen ja erityisesti digitalisaation luomat loputtomat mahdollisuudet tehdä töitä fiksummin?
 • liiketoimintahaasteiden ratkominen konkreettisesti "omin käsin" teknologian avulla?
 • kehittyä halutuksi osaajaksi mielenkiintoisen ja jatkuvasti kehittyvän teknologian asiantuntijana?
 • mahdollisuus työskennellä vauhdilla kasvavalla IT-alalla, jolla työt ei ihan heti lopu?

Haluatko IT:n ja bisneksen yhdistävän työn, jossa...

 • helpotat ihmisten elämää automatisoimalla paperihommia ja vapauttamalla aikaa ihmisaivoille tarkoitettuun ajatustyöhön
 • saat toimia tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa ja tunnistaa ja ratkoa liiketoimintahaasteita osana osaavaa tiimiä
 • pääset koodaamaan, mutta syvälle konepellin alle sukeltamisen sijaan suurin osa työstä tehdään järjestelmän valmiiden ominaisuuksien avulla ja voit käyttää aikaasi liiketoimintahaasteiden tunnistamiseen ja ratkomiseen yhdessä asiakkaan kanssa
 • pääset haastamaan itsesi ottamalla vastuuta ja heittäytymällä rohkeasti uusiin tilanteisiin

Lue lisää Sofigatella ServiceNow:n parissa työskentelevän Aten arjesta!

Tutustu Sofigaten ihmisiin ja kulttuuriin!

AW Academy on kiihdytyskaistasi uudelle uralle IT-alalla

AW Academyn 12 viikon intensiivikoulutus mahdollistaa poikkeuksellisen tehokkaan tien uudelle uralle.

Nopea oppiminen on mahdollista kiihdytetyn oppimisen ansiosta. Kiihdytetty oppiminen perustuu ennen kaikkea itse tekemällä oppimiseen, yksin ja ryhmässä. 12 viikon aikana käytännön harjoitteluun käytetään keskimäärin 500 tuntia.

Onko sinulla…

 • kivenkova motivaatio aloittaa ura IT-alalla
 • sinnikkyyttä tehdä kovasti töitä uuden uran eteen
 • joustava asenne ja kärsivällisyyttä – intensiivikoulutus ja uuden uran aloittaminen antavat mutta myös vaativat paljon
 • sujuva suomen ja englannin kieli ja vähintään 18 vuotta ikää
 • kyky oppia nopeasti – tämä selviää tekemällä hakutestit, joilla hakuprosessi alkaa!

Lue lisää AW Academyn hakuprosessista!

HUOM: Koulutukseen valituille henkilöille tehdään turvallisuusselvitys.

Me tarjoamme…

 • 12 viikon maksuttoman intensiivikoulutuksen
 • vakituisen työpaikan Academic Workin konsulttina Pohjoismaiden suurimmalla ServiceNow-toimijalla Sofigatella
 • mahdollisuuden kasvaa osaksi Sofigaten osaavaa joukkoa ja rakentaa oman näköinen ura IT-alalla

Lue lisää AW Academyn pedagogisesta mallista!

Mitä AW Academyssa opitaan 12 viikossa?

AW Academyn koulutuksessa rakennat laajat ja tukevat perustukset tulevalle urallesi IT-alalla. Opit runsaan käytännön harjoittelun myötä ServiceNow:n teknisen puolen, minkä lisäksi valmennamme sinua myös konsultin roolissa tarvittavien liiketoimintaymmärryksen ja vuorovaikutustaitojen kehittämisessä.

Kaikkein arvokkain oppi IT-alalle tähtäävälle on kuitenkin se, että opit oppimaan: jatkuvasti kehittyvällä alalla pärjäävät ne, jotka osaavat ja haluavat kehittää osaamistaan jatkuvasti.

Opiskelu alkaa kuukauden mittaisilla esiopinnoilla, joiden tavoitteena on luoda kaikille koulutettaville samat pohjatiedot, jonka päälle osaaminen kurssin aikana rakennetaan. ServiceNow-koulutuksen esiopinnot koostuvat ServiceNow-alustaan tutustumisesta ja JavaScriptin perusteista.

Koulutuksen aikana opit muun muassa

 • ymmärtämään yritysten liiketoiminnan prosesseja ja muuttamaan yritysten tarpeet teknisiksi ratkaisuiksi ServiceNow-alustalla
 • hallitsemaan ServiceNown tärkeimmät toiminnot sekä applikaatiot (ITSM, CSM), joilla pystyt kehittämään ServiceNow-alustaa monipuolisesti ja kestävästi asiakkaiden tarpeisiin
 • ServiceNow-järjestelmän käyttöönoton sekä erilaisten toiminallisuuksien kehittämisen parhaan mahdollisen ratkaisun rakentamiseksi
 • koodaamaan JavaScriptillä ja konfiguroimaan eli räätälöimään ServiceNow -alustaa kestävästi
 • työskentelemään ketterillä menetelmillä (mm. Scrum)
 • vuorovaikutus-, myynti-, ja viestintätaitoja, jotka tukevat sinua työssäsi konsulttina

Koulutuksen aikana suoritat ServiceNow Fundamentals -kurssin, jonka läpäistyäsi saat ServiceNow Certified System Administrator -sertifikaatin.

Mihin työllistyn koulutuksen jälkeen?

AW Academysta valmistuttuasi aloitat työt vakituisessa työsuhteessa Academic Workilla ja työskentelet konsulttina Sofigatella. Käytännössä elät ja hengität arkea Sofigatella – Academic Work toimii tukena taustalla.

Sofigate on bisnesteknologian palvelujen pioneeri ja markkinoiden edelläkävijä Pohjois-Euroopassa. Sofigate työllistää tällä hetkellä lähes 600 bisnesteknologian johtamisen ja digitaalisten transformaatioiden huippuammattilaista Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa. Sofigaten asiantuntijat auttavat asiakkaita uudistamaan liiketoimintaa nopeammin kuin kukaan muu yhdistämällä maailman parhaat teknologiat, ammattilaiset ja johtamismallit. Sofigate uskoo digitalisen murroksen vaativan avoimuutta ja jakamista, josta syntyi ajatus kehittää avoin viitekehys IT:n johtamiseen. Bisnesteknologiastandardiin pääset perehtymään täällä.

Kuuntele Sofigaten podcast: Mitä työ ServiceNow'n parissa oikeasti on?

Mitä ServiceNow-osaaja tekee Sofigatella?

ServiceNow-osaajan tehtäviin Sofigatella kuuluu mm.

 • asiakkaiden liiketoimintahaasteiden tunnistaminen
 • ServiceNow-alustan räätälöiminen asiakkaan tarpeisiin vastaavaksi
 • alustan ylläpito sekä asiakkaan tukeminen alustan käytössä

Urasi alussa pääset kerryttämään osaamista perustehtävissä, kuten alustan ylläpidossa. Kokemuksen karttuessa pääset tekemään yhä vaativampia teknisiä toteutuksia sekä yhä enemmän konsultoivaa työtä asiakasrajapinnassa. Vauhdilla kasvavan teknologian parista löytyy Sofigatella runsaasti erilaisia kehittymismahdollisuuksia ja opittavaa riittää varmasti pitkälle tulevaisuuteen.

Kysyttävää? Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin!

Oletko valmis ottamaan ensimmäisen askeleen kohti uutta uraa? Aloita hakeminen tekemällä testit!

Lue lisää:

Tiesithän, että koulutamme kesällä myös esimerkiksi AWS-pilvipalvelukoodareita? Tutustu muihin koulutusohjelmiin!

Aikataulu:

Hakuaika  24.2.-19.4.2020. HUOM: Hakemuksia käydään läpi jatkuvasti saapumisjärjestyksessä ja valinnat saatetaan tehdä jo ennen haun päättymistä!

Startti-ilta etänä touko-kesäkuussa (TBA), jossa tapaat muut koulutusohjelmaan valitut ja josta alkaa itsenäinen esiopiskelu ennen koulutuksen alkua

Intensiivikoulutus (12 vko) 24.8.-13.11.2020.

Valmistujaiset  13.11.2020

Ensimmäinen työpäivä ja vakituisen, kokoaikaisen työsopimuksen alku 16.11.2020

Koulutus järjestetään Academyn kampuksella Espoon Keilarannassa (Keilaranta 4). Sofigaten toimisto sijaitsee Otaniemessä (Tekniikantie 12).

Kun aloitin työt Academysta valmistumisen jälkeen, pääsin heti toisena työpäivänä tekemään oikeita, asiakkaalle laskutettavia töitä. Se kertoo siitä, että Academyn jälkeen töihin ei mennä tutustumaan, vaan ihan oikeasti tekemään – ja se on ollut parasta.
Sonja VojnovicJava syyslukukausi 2017
Jos tämä 3 kuukautta on jotain opettanut niin sen, että kaiken voi oppia oikealla asenteella. Ekalla viikolla tuntui, että tietomäärä kaatuu päälle, mutta sitten, kun koko ajan tulee uutta, oppimiseen harjaantuu ihan eri tavalla.
Tatu VahteriC#.NET kesälukukausi 2018
On ihan älytöntä ajatella, että vain vuosi sitten olen vanhoissa töissä pähkäillyt ja tuskaillut, että hitto, jotain pitäisi tehdä. Ja nyt sitten vuosi myöhemmin voin todeta, että olen tehnyt jotain oikein. Ainakin toistaiseksi tämä tuntuu juuri oikealta ja tosi hyvältä päätökseltä. En ole hetkeäkään katunut, en ihan rehellisesti hetkeäkään.
Heidi NurminenJava kevätlukukausi 2018