Gör testet

Konsultit 

Kouluttaudu sovellusasiantuntijaksi ja aloita IT-ura CGI:llä, Telialla tai Fujitsulla

Kouluttaudu sovellusasiantuntijaksi ja aloita IT-ura CGI:llä, Telialla tai Fujitsulla

Haku tähän koulutusohjelmaan on päättynyt. Tutustu tämänhetkiseen koulutustarjontaan ja ota ensimmäinen askel kohti uutta uraa täällä!
Houkutteleeko IT-ala, mutta syvälle konepellin alle sukeltamisen sijaan etsit roolia teknologian ja liiketoiminnan välimaastosta? Nautitko ongelmanratkaisusta? Kouluttaudu 12 viikon intensiivikoulutuksessa ServiceNow-sovellusasiantuntijaksi ja aloita bisneksen ja teknologian yhdistävä ura CGI:llä, Telialla tai Fujitsulla!

New concept!

This is AW Academy's first Remote JavaScript Bootcamp. As the world changes it's become clear that learning is key for growth and development. That's why we now open up for more people to learn with us. In this Bootcamp you pay a tuition fee and can launch a career with full flexibility outside our network.

Haku tähän koulutusohjelmaan alkaa 9.3.

Tilaa muistutus sähköpostiisi

Lämna din ansökan senast:

2020-04-26

Examen:

Start:

2020-09-25

2020-06-29

An image that illustrates this program

Valmistuminen

GRADUATION

START DATE

Koulutus alkaa

25.9.2020

29.6.2020

Startti-ilta 2.6, josta alkaa kuukauden mittainen esiopintojakso.

Kesäkurssien haku jatkuu koronavirustilanteesta huolimatta normaalisti etähaastattelujen avulla. Lue tiedotteestamme, miten koronavirus vaikuttaa AW Academyn toimintaan.

Vaikka teknologiasta on tullut saumaton osa ihmisten arkea, työpaikoilla digitalisaatio laahaa usein perässä. Rutiinitehtävät vievät edelleen keskimäärin jopa 60 % työajasta, mikä näkyy tehokkuuden lisäksi myös hyvinvoinnissa.

Ratkaisu ongelmaan piilee digitaalisissa järjestelmissä, joiden avulla paperihommia voidaan automatisoida. Yksi tämän hetken kuumimmista järjestelmistä on maailman innovatiivisimmaksi yritykseksi valittu ServiceNow, jonka osaajista on nyt huutava pula.

Tänä kesänä AW Academy kouluttaa kaksi sisällöltään samanlaista, mutta mukana olevien yritysten osalta erilaista ServiceNow-luokkaa.

Tältä sivulta löydät tietoa 29.6. alkavasta koulutuksesta, joka kouluttaa osaajia melkoiselle kattaukselle eturivin yrityksiä: CGI, Fujitsu sekä Telia ja Telia Cygate ovat mukana koulutuksen suunnittelussa ja ottavat konsultit riveihinsä 12 viikon intensiivisen rutistuksen jälkeen. Pääset sivun lopussa tutustumaan asiakasyrityksiin.

UNELMIEN URA IT-ALALLA BISNEKSESTÄ JA TEKNOLOGIASTA KIINNOSTUNEELLE ALANVAIHTAJALLE

Kiinnostaako sinua...

 • liiketoiminnan kehittäminen ja erityisesti digitalisaation luomat loputtomat mahdollisuudet tehdä töitä fiksummin?
 • liiketoimintahaasteiden ratkominen konkreettisesti "omin käsin" teknologian avulla?
 • kehittyä halutuksi osaajaksi mielenkiintoisen ja jatkuvasti kehittyvän teknologian asiantuntijana?
 • mahdollisuus työskennellä vauhdilla kasvavalla IT-alalla, jolla työt ei ihan heti lopu?

Haluatko IT:n ja bisneksen yhdistävän työn, jossa...

 • helpotat ihmisten elämää automatisoimalla paperihommia ja vapauttamalla aikaa ihmisaivoille tarkoitettuun ajatustyöhön
 • saat toimia tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa ja tunnistaa ja ratkoa liiketoimintahaasteita osana osaavaa tiimiä
 • konfiguroimaan eli räätälöimään ServiceNow-alustaa koodin avulla: syvälle konepellin alle sukeltamisen sijaan suurin osa työstä tehdään järjestelmän valmiiden ominaisuuksien avulla ja voit käyttää aikaasi liiketoimintahaasteiden tunnistamiseen ja ratkomiseen yhdessä asiakkaan kanssa
 • pääset haastamaan itsesi monipuolista ongelmanratkaisua tarjoavassa työssä

MITÄ SERVICENOW-OSAAJA TEKEE?

ServiceNow-osaajana olet todellinen digitaalisen murroksen tekijä: ratkot yritysten liiketoimintahaasteita ja teet ihmisten arjesta toimivampaa ServiceNow-alustan avulla.

Sovellusasiantuntijan tehtäviin CGI:llä, Fujitsulla ja Telialla kuuluu hieman yrityksestä riippuen mm.

 • liiketoimintaprosessien ymmärtäminen ja haasteiden tunnistaminen oikeita kysymyksiä kysymällä
 • näiden haasteiden ratkominen prosesseja automatisoimalla ServiceNow-alustan avulla
 • alustan kehittäminen konfiguroimalla eli tarpeisiin vastaavien toiminnallisuuksien räätälöiminen koodin avulla
 • alustan ylläpito sekä sen parissa työskentelevien asiakasyritysten tukeminen alustan käytössä

Yrityksestä riippumatta pääset urasi alussa kerryttämään osaamista perustehtävissä, kuten alustan ylläpidossa, virheiden korjaamisessa ja pienissä kehitystehtävissä senior-osaajilta oppien.

Kokemuksen karttuessa pääset tekemään yhä vaativampia teknisiä toteutuksia. Osaamisestasi ja kiinnostuksenkohteistasi riippuen voit vuosien saatossa kasvaa myös kohti konsultoivampaa asiantuntijaroolia asiakasrajapinnassa. Vauhdilla kasvavan teknologian parista löytyy runsaasti erilaisia kehittymismahdollisuuksia ja opittavaa riittää varmasti pitkälle tulevaisuuteen.

AW ACADEMY ON KIIHDYTYSKAISTASI UUDELLE URALLE IT-ALALLA

AW Academyn 12 viikon intensiivikoulutus mahdollistaa poikkeuksellisen tehokkaan tien uudelle uralle.

Nopea oppiminen on mahdollista kiihdytetyn oppimisen ansiosta. Kiihdytetty oppiminen perustuu ennen kaikkea itse tekemällä oppimiseen, yksin ja ryhmässä. 12 viikon aikana käytännön harjoitteluun käytetään keskimäärin 500 tuntia.

Onko sinulla…

 • kivenkova motivaatio aloittaa ura IT-alalla
 • sinnikkyyttä tehdä kovasti töitä uuden uran eteen
 • joustava asenne ja kärsivällisyyttä – intensiivikoulutus ja uuden uran aloittaminen antavat mutta myös vaativat paljon
 • sujuva suomen ja englannin kieli ja vähintään 18 vuotta ikää
 • kyky oppia nopeasti – tämä selviää tekemällä hakutestit, joilla hakuprosessi alkaa!

Lue lisää AW Academyn hakuprosessista!

HUOM: Koulutukseen valituille henkilöille tehdään turvallisuusselvitys.

Me tarjoamme…

 • 12 viikon maksuttoman intensiivikoulutuksen
 • vakituisen työpaikan Academic Workin konsulttina CGI:llä, Telialla, Telia Cygatella tai Fujitsulla
 • mahdollisuuden aloittaa ura IT-alalla poikkeuksellisen tehokkaasti ilman aiempaa kokemusta

Lue lisää AW Academyn pedagogisesta mallista!

MITÄ AW ACADEMYSSA OPITAAN 12 VIIKOSSA?

AW Academyn koulutuksessa rakennat laajat ja tukevat perustukset tulevalle urallesi IT-alalla. Opit runsaan käytännön harjoittelun myötä ServiceNow'n teknisen puolen, minkä lisäksi valmennamme sinua myös konsultin roolissa tarvittavien liiketoimintaymmärryksen ja vuorovaikutustaitojen kehittämisessä.

Kaikkein arvokkain oppi IT-alalle tähtäävälle on kuitenkin se, että opit oppimaan: jatkuvasti kehittyvällä alalla pärjäävät ne, jotka osaavat ja haluavat kehittää osaamistaan jatkuvasti.

Opiskelu alkaa kuukauden mittaisilla esiopinnoilla, joiden tavoitteena on luoda kaikille koulutettaville samat pohjatiedot, jonka päälle osaaminen kurssin aikana rakennetaan. ServiceNow-koulutuksen esiopinnot koostuvat ServiceNow-alustaan tutustumisesta ja JavaScriptin perusteista.

Koulutuksen aikana opit muun muassa…

 • ymmärtämään yritysten liiketoiminnan prosesseja ja muuttamaan yritysten tarpeet teknisiksi ratkaisuiksi ServiceNow-alustalla
 • hallitsemaan ServiceNow'n tärkeimmät toiminnot sekä applikaatiot (ITSM, CSM), joilla pystyt kehittämään ServiceNow-alustaa monipuolisesti ja kestävästi asiakkaiden tarpeisiin
 • ServiceNow-järjestelmän käyttöönoton sekä erilaisten toiminnallisuuksien kehittämisen parhaan mahdollisen ratkaisun rakentamiseksi
 • koodaamaan JavaScriptillä ja konfiguroimaan eli räätälöimään ServiceNow -alustaa kestävästi
 • työskentelemään ketterillä menetelmillä (mm. Scrum)
 • vuorovaikutus-, myynti-, ja viestintätaitoja, jotka tukevat sinua työssäsi konsulttina

Koulutuksen aikana suoritat ServiceNow Fundamentals -kurssin, jonka läpäistyäsi saat ServiceNow Certified System Administrator -sertifikaatin.

MIHIN TYÖLLISTYN KOULUTUKSEN JÄLKEEN?

AW Academyn ServiceNow-koulutuksesta valmistuttuasi aloitat työt vakituisessa työsuhteessa Academic Workilla ja työskentelet konsulttina Academic Workin asiakasyrityksessä.

Voit työllistyä yhteen koulutuksen suunnittelussa mukana olleeseen yhteistyökumppaniyrityksistämme: CGI:lle, Fujitsulle, Telialle tai Telia Cygatelle. Pääset motivaatiokirjeessä kertomaan, missä yrityksessä työskentelisit mieluiten. Huomioithan, että paikkoja kuhunkin yritykseen on rajallisesti ja siksi sinulle voidaan ehdottaa myös toista yritystä.

CGI

CGI:llä pääset työskentelemään kansainvälisessä it-palveluyrityksessä, joka kehittää palveluita ja järjestelmiä kaikille toimialoille ympäri maailman. CGI konsultoi asiakkaitaan liiketoiminnan ja IT-ratkaisujen kehittämisessä, integroi ja kehittää tietojärjestelmiä sekä on luotettu ulkoistuskumppani.

CGI auttaa asiakkaitaan kehittämään palvelutuotantoaan niin, että he saavat käyttämistään teknologioista mahdollisimman paljon hyötyä.

CGI:llä sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi prosessien suunnittelusta tekniseen toteutukseen asti: tärkeintä on ratkaisukeskeinen ajattelu ja halu kehittää uutta.

Projekteja tehdään usein yli yksikkö- ja maarajojen: CGI:llä on yli 77 500 asiantuntijaa yli 40 maassa, ja Suomessa CGI työllistää yli 3 700 henkilöä 18 paikkakunnalla. CGI hakee joukkoonsa jatkuvasti tekijöitä, joilla on paloa oppia uutta. Oletko sinä yksi heistä?

FUJITSU

Fujitsu on johtava japanilainen ict-yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman teknologiatuotteita sekä ict-ratkaisuja ja -palveluja. Noin 132 000 fujitsulaista palvelee asiakkaita yli sadassa maassa. Fujitsu hyödyntää yrityksen pitkää kokemusta ja ict:n mahdollisuuksia muokatakseen tulevaisuutta yhdessä asiakkaidensa kanssa.

ServiceNow Fujitsulla

Fujitsun ServiceNow-praktiikka on puhtaasti ServiceNow-tekemiseen dedikoitu yksikkö, jonka toiminta kattaa kaikki ServiceNow'n elinkaareen liittyvät moduulit ja palvelut. Yksikön toimintakulttuuri poikkeaa emokonsernin tavoista toimia: se on start up -tyylinen toimija, ilman turhaa hierarkiaa jarruttamassa tekemistä. ServiceNow-yksikössä ei harrasteta mikromanageerausta eikä päätöksentekoatarvitse odotella viikkoja. Esimiehet ja johto ovat oikeasti osa muuta porukkaa, eikä ”firman eliittiä”.

Asiakkaita löytyy laidasta laitaan: löytyy suurta, pientä ja siltä väliltä. Fujitsun ServiceNow-asiakkaat osaavat vaatia, mutta Fujitsun porukka vastaavasti osaa asiansa - Fujitsulla tätä kutsutaan hyväksi symbioosiksi.

Me henki on Fujitsulla vahvana. Töitä tehdään yhdessä, yksin ja tiiminä hymyssä suin, mutta myös ärräpäitä saa päästellkä, jos siltä joskus tuntuu. Osaamista löytyy ja ketään ei jätetä yksin. Pieni pala avoimuutta, tiedonnälkää ja huumoria omaava henkilö tulee pärjäämään ja viihtymään Fujitsulla mainiosti.

TELIA

Telia auttaa yrityksiä ja yhteiskuntaa menestymään jatkuvasti muuttuvassa digitaalisessa maailmassa niin paikallisesti kuin kansainvälisestikin. Telian tavoitteena on olla asiakkaidensa ensisijainen valinta ja luotetuin ICT-kumppani. Tavoitteen toteuttamisessa avainasemassa ovat nykyiset ja tulevat osaajat, joille Telia rakentaa huippuasiantuntijoiden kotia Suomen moderneimpiin toimistotiloihin Pasilan Triplaan.

Telia on mahdollisuuksien koti − Telialla uskotaan siihen, että yritys kasvaa, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Toimintaa ohjaa vahva arvopohja ja kyky saada tuloksia aikaan. Telialla sinulla on mahdollisuus toteuttaa itseäsi monipuolisesti sekä kehittyä ja edetä kansainvälisessä konsernissa. Telialla pääset toimimaan vapaassa ja vastuullisessa työilmapiirissä, jossa työskentelet alasi kovimpien asiantuntijoiden kanssa toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa.

Telia Company -konserniin kuuluva Telia Cygate toteuttaa vaativia asiakasratkaisuja tietoverkkojen, tietoturvan, ohjelmistojen, lohkoketjujen, identiteetinhallinnan sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Telia Cygatella luodaan rohkeasti toimialan tulevaisuutta yli 400 asiantuntijan voimin. Uudelle joukkuepelaajalle Telia Cygate tarjoaa rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut.

Oletko valmis kiihdyttämään uudelle uralle?
Tee testit ja hae!

Kysyttävää? Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin!

Aikataulu:

Hakuaika  9.3.2020-26.4.2020.
HUOM: Hakemuksia käydään läpi jatkuvasti saapumisjärjestyksessä ja valinnat saatetaan tehdä jo ennen haun päättymistä!

Startti-ilta 2.6. klo 16:30, jossa tapaat muut koulutusohjelmaan valitut ja josta alkaa itsenäinen esiopiskelu ennen koulutuksen alkua.

Intensiivikoulutus (12 vko) 29.6.-25.9.2020

Itseopiskeluviikko vko 31

Valmistujaiset  25.9.2020

Ensimmäinen työpäivä ja vakituisen, kokoaikaisen työsopimuksen alku 28.9.2020

Koulutus järjestetään Academyn kampuksella Espoon Keilarannassa (Keilaranta 4).

On ihan älytöntä ajatella, että vain vuosi sitten olen vanhoissa töissä pähkäillyt ja tuskaillut, että hitto, jotain pitäisi tehdä. Ja nyt sitten vuosi myöhemmin voin todeta, että olen tehnyt jotain oikein. Ainakin toistaiseksi tämä tuntuu juuri oikealta ja tosi hyvältä päätökseltä. En ole hetkeäkään katunut, en ihan rehellisesti hetkeäkään.
Heidi NurminenJava kevätlukukausi 2018
Kun aloitin työt Academysta valmistumisen jälkeen, pääsin heti toisena työpäivänä tekemään oikeita, asiakkaalle laskutettavia töitä. Se kertoo siitä, että Academyn jälkeen töihin ei mennä tutustumaan, vaan ihan oikeasti tekemään – ja se on ollut parasta.
Sonja VojnovicJava syyslukukausi 2017
Jos tämä 3 kuukautta on jotain opettanut niin sen, että kaiken voi oppia oikealla asenteella. Ekalla viikolla tuntui, että tietomäärä kaatuu päälle, mutta sitten, kun koko ajan tulee uutta, oppimiseen harjaantuu ihan eri tavalla.
Tatu VahteriC#.NET kesälukukausi 2018