Gör testet

Konsultit 

Opi koodaamaan ja aloita ura IT-alalla

Opi koodaamaan ja aloita ura IT-alalla

Haku tähän koulutusohjelmaan on päättynyt. Tutustu tämänhetkiseen koulutustarjontaan ja ota ensimmäinen askel kohti uutta uraa täällä!
Haluaisitko oppia koodaamaan ja aloittaa uran IT-alalla? Me autamme sinua ylittämään itsesi 12 viikossa – kunhan ensin läpäiset testimme ja vakuutat meidät motivaatiollasi!

New concept!

This is AW Academy's first Remote JavaScript Bootcamp. As the world changes it's become clear that learning is key for growth and development. That's why we now open up for more people to learn with us. In this Bootcamp you pay a tuition fee and can launch a career with full flexibility outside our network.

Tilaa muistutus sähköpostiisi

Lämna din ansökan senast:

2019-11-03

Examen:

Start:

2020-04-03

2020-01-13

An image that illustrates this program

Valmistuminen

GRADUATION

START DATE

Koulutus alkaa

3.4.2020

13.1.2020

Esiopintojakso 16.12.2019-12.1.2020

Miksi kannattaa opetella koodaamaan?

Koodaaminen on digitaalista luomistyötä: mitä ikinä haluatkaan tehdä, koodin avulla se on mahdollista. Sama mahdollisuuksien laajuus pätee IT-osaajan tulevaisuudennäkymiin: kasvavalla alalla riittää töitä, opittavaa, haasteita ja monipuolisia tehtäviä ja rooleja.

Lue, kuinka Laura ja Roosa sekä Ilkka ja Sanna kiihdyttivät työelämän eturiviin!

Onko sinulla…

 • kivenkova motivaatio aloittaa ura IT-alalla
 • sinnikkyyttä tehdä kovasti töitä uuden uran eteen
 • joustava asenne ja kärsivällisyyttä – intensiivikoulutus ja uuden uran aloittaminen antavat mutta myös vaativat paljon
 • sujuva suomen ja englannin kieli ja vähintään 18 vuotta ikää
 • kyky oppia nopeasti – tämä selviää tekemällä hakutestit, joilla hakuprosessi alkaa!

Academyn hakuprosessi alkaa testeillä, jotka tehdään testikumppanimme Assession sivuilla. Lue lisää Academyn hakuprosessista!

Me tarjoamme…

 • 12 viikon maksuttoman intensiivikoulutuksen
 • vakituisen työpaikan Academic Workin konsulttina
 • tehokkaan startin uudelle uralle kiihdytetyn oppimisen avulla

Lue lisää pedagogisesta mallistamme tai kuuntele podcast, jossa haastatellaan kouluttajaamme Tommia!

Miten voin oppia koodaamaan 12 viikossa?

Käytännönläheisen intensiivikoulutuksen aikana rakennat laajat ja tukevat perustukset tulevalle urallesi IT-alalla: opit joukon teknologioita sekä muita ohjelmistokehittämiseen ja IT-projektien parissa työskentelemiseen liittyviä taitoja.

Se kaikkein arvokkain oppi IT-alalle tähtäävälle on kuitenkin se, että opit oppimaan: jatkuvasti kehittyvällä alalla pärjäävät ne, jotka osaavat ja haluavat kehittää osaamistaan jatkuvasti.

Academyssa järjestetään keväällä kaksi full stack -koodikoulutusta, eli opit koodaamaan kokonaisvaltaisesti sekä front end että back end -puolella. Toisessa koulutuksessa pääohjelmointikielenä on Java ja toisessa JavaScript. Molemmissa koulutuksissa opit mm.

 • koodaamaan joko Java- tai JavaScript-kielellä
 • työskentelemään modernin ohjelmistokehitysprosessin mukaan ketterillä menetelmillä
 • vuorovaikutustaitoja, jotka tukevat sinua työssäsi konsulttina

Mikä kieli?

Koulutuksen pääkieli ei juurikaan vaikuta tulevaan urapolkuusi: molempien kielien pohjalta on helppo oppia muita ohjelmointikieliä myöhemmin ja osaamisesi muotoutuu uralla vastaan tulevien projektien mukaan.

Pääset myöhemmin hakuprosessissa esittämään toivomuksen pääohjelmointikielestä. Huomioithan kuitenkin, että hakijatilanteesta riippuen sinulle saatetaan ehdottaa myös toista koulutusta.

Lue 12 syytä, miksi konsulttimme valitsivat Academyn!

Mihin työllistyn koulutuksen jälkeen?

Academysta valmistuttuasi aloitat työt vakituisessa työsuhteessa Academic Workilla ja työskentelet junior-IT-konsulttina Academic Workin
asiakasyrityksessä. Käytännössä siis Academic Work huolehtii siitä, että sinulle löytyy se ensimmäinen työpaikka IT-alalla. Asiakastoimeksiannon löydyttyä elät arkea asiakasyrityksessä – Academic Work pitää sinusta huolen taustalla.

Konsulttimme aiemmista koodauskoulutusohjelmista ovat Academyn jälkeen aloittaneet mm. junior-tason ohjelmistokehittäjinä, testaajina, teknisinä projektijohtajina sekä asiakasrajapinnassa työskentelevinä määrittelijöinä.

Kuka voi hakea?

Academyssa potentiaali ratkaisee ja siksi koulutuksiin voi hakea kuka tahansa taustasta riippumatta. Ainoat taustavaatimukset ovat 18 vuoden ikä sekä sujuva suomen- ja englanninkielen taito.

Kysyttävää? Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin!

Oletko valmis ottamaan ensimmäisen askeleen kohti uutta uraa? Aloita hakuprosessi tekemällä testit!

Tiesithän, että koulutamme keväällä myös IT:n ja bisneksen välimaastossa työskenteleviä ServiceNow-osaajia? Tutustu kurssiin!

Lue lisää:

Töissä saa viihtyä - miksi IT-alassa on imua ja miksi se on tärkeää

Tee jotain eeppistä - vaihto IT-alalle kannattaa, eikä katso taustaa (Lauran ja Roosan uratarinat)

Tee jotain eeppistä - vaihto IT-alalle kannattaa, eikä katso taustaa (Sannan ja Ilkan uratarinat)

Aikataulu:

Hakuaika  23.9.-3.11.2019. Huomioithan,että valinnat saatetaan tehdä jo ennen haun päättymistä!

Startti-ilta  16.12.2019 klo 17, jossa tapaat muut koulutusohjelmaan valitut ja josta alkaa itsenäinen esiopiskelu ennen koulutuksen alkua.

Intensiivikoulutus (12 vko) 13.1.-3.4.2020. Koulutus järjestetään Academyn kampuksella Espoon Keilarannassa.

Valmistujaiset  3.4.2020.

Ensimmäinen työpäivä  6.4.2020

Jos tämä 3 kuukautta on jotain opettanut niin sen, että kaiken voi oppia oikealla asenteella. Ekalla viikolla tuntui, että tietomäärä kaatuu päälle, mutta sitten, kun koko ajan tulee uutta, oppimiseen harjaantuu ihan eri tavalla.
Tatu VahteriC#.NET kesälukukausi 2018
On ihan älytöntä ajatella, että vain vuosi sitten olen vanhoissa töissä pähkäillyt ja tuskaillut, että hitto, jotain pitäisi tehdä. Ja nyt sitten vuosi myöhemmin voin todeta, että olen tehnyt jotain oikein. Ainakin toistaiseksi tämä tuntuu juuri oikealta ja tosi hyvältä päätökseltä. En ole hetkeäkään katunut, en ihan rehellisesti hetkeäkään.
Heidi NurminenJava kevätlukukausi 2018
Kun aloitin työt Academysta valmistumisen jälkeen, pääsin heti toisena työpäivänä tekemään oikeita, asiakkaalle laskutettavia töitä. Se kertoo siitä, että Academyn jälkeen töihin ei mennä tutustumaan, vaan ihan oikeasti tekemään – ja se on ollut parasta.
Sonja VojnovicJava syyslukukausi 2017