Gör testet

Konsultit 

Kouluttaudu sovellusasiantuntijaksi ja aloita ura IT-konsulttina Digialla

Kouluttaudu sovellusasiantuntijaksi ja aloita ura IT-konsulttina Digialla

Haku tähän koulutusohjelmaan on päättynyt. Tutustu tämänhetkiseen koulutustarjontaan ja ota ensimmäinen askel kohti uutta uraa täällä!
Kiinnostavatko liiketoiminnan kehittäminen ja uudet teknologiat? Haaveiletko roolista bisneksen ja teknologian välimaastossa? Sukella 12 viikon intensiivikoulutuksessa Microsoft Dynamics 365 -alustan maailmaan ja aloita ura digitaalisen murroksen tekijänä Digialla!

New concept!

This is AW Academy's first Remote JavaScript Bootcamp. As the world changes it's become clear that learning is key for growth and development. That's why we now open up for more people to learn with us. In this Bootcamp you pay a tuition fee and can launch a career with full flexibility outside our network.

Tilaa muistutus sähköpostiisi

Lämna din ansökan senast:

2020-08-09

Examen:

Start:

2021-01-15

2020-10-12

An image that illustrates this program

Valmistuminen

GRADUATION

START DATE

Koulutus alkaa

15.1.2021

12.10.2020

Startti-ilta 14.9, josta alkaa itsenäinen esiopintojakso.

Vaikka teknologia on jo jonkin aikaa ollut saumaton osa ihmisten arkea, työpaikoilla digitaalinen murros on vasta alussa.

Toimintaympäristö on muuttunut huomattavasti organisaatioiden prosesseja ja järjestelmiä nopeammin ja siksi monet yritykset ovat nyt kipeästi avun tarpeessa: tekemistä on saatava yksinkertaisesti fiksummaksi.

Tilanne tarjoaa loistavan uramahdollisuuden liiketoiminnan kehittämisestä, teknologiasta ja etenkin näiden yhdistämisestä kiinnostuneelle alanvaihtajalle: AW Academy kouluttaa tulevana syksynä 10 Microsoft Dynamics 365 -alustaan erikoistunutta ratkaisukonsulttia Digialle.

Suurin osa konsulteista työllistyy pääkaupunkiseudulle, mutta muutamia konsultteja voidaan ottaa työskentelemään myös Digian muille toimipisteille Tampereelle ja Turkuun, mikäli sopivia hakijoita löytyy.

Koulutus ja työpaikka bisneksen ja teknologian välimaastossa

Kiinnostaako sinua…

 • liiketoiminnan kehittäminen ja erityisesti digitalisaation luomat loputtomat mahdollisuudet tehdä töitä fiksummin?
 • päästä rakentamaan siltaa koodareiden ja asiakasyritysten välille teknologian ja liiketoiminnan leikkauspisteessä?
 • kehittyä halutuksi osaajaksi mielenkiintoisen ja jatkuvasti kehittyvän teknologian asiantuntijana?
 • mahdollisuus työskennellä vauhdilla kasvavalla IT-alalla

Haluaisitko IT:n ja bisneksen yhdistävän työn, jossa...

 • pääset vaikuttamaan organisaatioiden liiketoiminnan kehittämiseen ja tuomaan organisaatioita tähän päivään?
 • saat toimia tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa ja tunnistaa ja ratkoa liiketoimintahaasteita osana osaavaa tiimiä
 • toimit teknisen alustan asiantuntijana, mutta työsi on teknisen rakentelun sijaan ennen kaikkea vuorovaikutusta, ongelmanratkaisua ja käytännön prosessien muuntamista teknisiksi ratkaisuiksi
 • sinulla on lähes loputtomat mahdollisuudet kehittyä yli 1200 osaajaa työllistävässä IT-organisaatiossa?

Onko sinulla…

 • kivenkova motivaatio aloittaa ura IT-alalla kuvatunlaisessa roolissa ja sinnikkyyttä tehdä kovasti töitä uuden uran eteen
 • joustava asenne ja kärsivällisyyttä – intensiivikoulutus ja uuden uran aloittaminen antavat mutta myös vaativat paljon
 • ennen kaikkea kiinnostusta, mutta ehkä jo hieman kosketuspintaakin tavallisimpiin yritysmaailman prosesseihin, kuten taloushallintoon, varaston- ja toimitusketjujen hallintaan tai asiakashallintaan liittyen
 • sujuva suomen ja englannin kieli ja vähintään 18 vuotta ikää
 • kyky oppia nopeasti – tämä selviää tekemällä hakutestit, joilla hakuprosessi alkaa!

Lue lisää AW Academyn hakuprosessista!

Me tarjoamme…

 • 12 viikon maksuttoman intensiivikoulutuksen
 • vakituisen työpaikan Academic Workin kautta Digialla
 • mahdollisuuden aloittaa ura IT-alalla poikkeuksellisen tehokkaasti ilman aiempaa kokemusta

Lue lisää AW Academyn pedagogisesta mallista!

Mikä on Microsoft Dynamics 365
ja mitä sovellusasiantuntija
käytännössä tekee?

Microsoft Dynamics 365 -asiantuntijana olet todellinen digitaalisen murroksen tekijä: autat yrityksiä kehittymään ja kasvamaan teknologian avulla.

Yksinkertaisesti avattuna Microsoft Dynamics 365 on pilvipalvelupohjainen toiminnanohjausjärjestelmä, jonka avulla yrityksen prosessit – esimerkiksi taloushallinto, tuotantoketjujen ja resurssien hallinta, myynti, asiakashallinta ja HR – voidaan tuoda joustavasti ja räätälöidysti saman katon alle.

Tekeminen tehostuu, kun aiemmin käsityönä tehdyt työvaiheet voidaan automatisoida, data liikkuu reaaliaikaisesti osastorajoista ja raportointisykleistä riippumatta ja ihmiset voivat keskittyä työnsä kehittämiseen manuaalisten rutiinihommien sijaan.

Digialla AW Academysta valmistuneet D365-osaajat työskentelevät asiakasyritysten digitalisaatioprojektien parissa.

Lue blogista, millaista arki digialla ja Microsoft Dynamicsin parissa on ja ota selvää, miksi juuri Digia on uranvaihtajalle loistava ponnahduslauta!

Käytännössä pääset sukeltamaan asiakkaan liiketoiminnan ja prosessien maailmaan ja ratkomaan yhdessä tiimin kanssa, miten Microsoft Dynamics 365 -järjestelmään kuuluvat sovellukset voisivat auttaa asiakasyritystä digitalisaation valjastamisessa haasteesta eduksi.

Koulutuksen jälkeen aloitat työt joko Unified Operations tai Customer Engagement -yksikössä. Työtehtävät eivät juurikaan eroa toisistaan eri yksiköissä, mutta ongelmat, joiden parissa asiakkaita autetaan, ovat yksiköissä hieman erilaiset. Unified Operations -puolella projektit keskittyvät asiakasyritysten taloushallinnon ja tuotantoketjujen optimointiin, kun taas Customer Engagement -puolella keskitytään asiakashallinnan ja -palvelun kehittämiseen.

Urasi alussa pääset kerryttämään osaamista perustehtävissä, kuten järjestelmän testaamisessa sekä asiakastarpeiden määrittelyssä senior-osaajilta oppien. Kunnianhimoa saa olla ja tavoitteet kannattaakin pitää korkealla, mutta on tärkeää muistaa, että maltti on uuden uran alussa valttia: jokaisen uransa aloittavan osaajan matka lähtee liikkeelle yksinkertaisemmista ja suorittavammista tehtävistä, joissa pääsee oppimaan senior-tekijöiltä.

Kokemuksen karttuessa saat yhä enemmän vastuuta. Vauhdilla kasvavan teknologian parista löytyy runsaasti erilaisia kehittymismahdollisuuksia ja opittavaa riittää varmasti pitkälle tulevaisuuteen. Digia on yli 1200 ihmistä työllistävänä IT-palvelutalona loistava paikka kasvaa.

Koulutus ja työpaikka: näin AW Academy ja kiihdytetty oppiminen toimivat

AW Academyn 12 viikon intensiivikoulutus mahdollistaa poikkeuksellisen tehokkaan tien uudelle uralle.

Nopea oppiminen on mahdollista kiihdytetyn oppimisen ansiosta. Kiihdytetty oppiminen perustuu ennen kaikkea itse tekemällä oppimiseen, yksin ja ryhmässä. 12 viikon aikana käytännön harjoitteluun käytetään keskimäärin 500 tuntia.

Opiskelu alkaa kuukauden mittaisilla esiopinnoilla, joiden tavoitteena on luoda kaikille koulutettaville samat pohjatiedot, jonka päälle osaaminen kurssin aikana rakennetaan. Esiopintomateriaalit jaetaan syyskuussa järjestettävässä startti-illassa, josta sinun ja kurssikavereidesi matka kohti uutta uraa alkaa.

12 viikon aikana opit muun muassa…

 • hahmottamaan Microsoft Dynamics 365 -ekosysteemin ja hyödyntämään sen kaikkia mahdollisuuksia asiakkaiden liiketoimintahaasteita ratkoessasi
 • ymmärtämään yritysten liiketoiminnan prosesseja ja muuttamaan yritysten tarpeet teknisiksi ratkaisuiksi Microsoft Dynamics 365 -alustalla
 • tuntemaan syvemmin joko Finance and Operations tai Customer Engagement -yksiköissä käytettävien D365-sovellusten perusmoduulit, ymmärtämään miten järjestelmää sovitetaan asiakkaiden tarpeisiin, konfiguroimaan järjestelmää sekä testaamaan sitä
 • määrittelemään ja testaamaan koodausmuutoksia ja integraatioita yhteistyössä koodareiden kanssa
 • Microsoft Power Platformin eri osa-alueiden perusteet ja kykenet totuttamaan näillä yksinkertaisia ratkaisuja (Power BI, Power apps, Power Automate, Power Virtual Agents)
 • kasvattamaan liiketoimintaymmärrystäsi sekä kehittämään "soft skills" -osaamista, kuten vuorovaikutustaitoja, joista on sinulle hyötyä tulevassa roolissasi konsulttina

Kaikkein arvokkain oppi IT-alalle tähtäävälle on se, että opit oppimaan: jatkuvasti kehittyvällä alalla pärjäävät ne, jotka osaavat ja haluavat kehittää osaamistaan jatkuvasti.

Vakituinen työpaikka Academic Workin kautta heti koulutuksen jälkeen

AW Academyn Microsoft Dynamics 365 -koulutuksesta valmistuttuasi aloitat työt vakituisessa työsuhteessa Academic Workilla ja työskentelet konsulttina Digialla. Käytännössä elät ja hengität arkea digialaisena – Academic Work toimii tukena taustalla.

Suurin osa konsulteista työllistyy pääkaupunkiseudulle, mutta muutamia konsultteja voidaan ottaa työskentelemään myös Digian muille toimipisteille Tampereelle ja Turkuun, mikäli sopivia hakijoita löytyy.

DIGIA

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan uudistumaan verkottuvassa maailmassa.  Digialaisia on jo yli 1 200 ja heistä jokainen on Senior Trainee – oli kyseessä sitten vastavalmistunut tai kokenut arkkitehti. Digialla nimittäin uskotaan, että jokaisella on osaamista jaettavaksi muille, mutta kukaan ei ole koskaan valmis.

Digia rakentaa uutta ja näyttää suuntaa sinne, minne maailma on menossa, teknologioiden ja ihmisten yhteispelillä. Asiakkuudet useilta eri toimialoilta takaavat lukemattomia mahdollisuuksia rakentaa yhdessä digitaalisuutta, joka toimii ja tuntuu.

Lue blogista, millaista arki digialla ja Microsoft Dynamicsin parissa on ja ota selvää, miksi juuri Digia on uranvaihtajalle loistava ponnahduslauta!

Kiinnostuitko?

Aloita matka uudelle uralle tekemällä testit! Toimi nopeasti: hakemuksia käydään läpi jatkuvasti ja paikat voivat täyttyä jo ennen viimeistä hakupäivää!

Kysyttävää? Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin!

Aikataulu:

Hakuaika  13.7.-9.8.2020. Huomioithan, että hakemuksia käydään läpi jatkuvasti ja valinnat saatetaan tehdä jo ennen haun päättymistä!

Startti-ilta  14.9, jossa tapaat muut koulutusohjelmaan valitut ja josta alkaa itsenäinen esiopiskelu ennen koulutuksen alkua.

Intensiivikoulutus (12 vko) 12.10.-22.1.2021. Koulutus järjestetään AW Academyn kampuksella Espoon Keilarannassa. Joulun pyhien ympärillä itseopiskelujakso.

Valmistujaiset  15.1.2021

Ensimmäinen työpäivä  18.1.2021

On ihan älytöntä ajatella, että vain vuosi sitten olen vanhoissa töissä pähkäillyt ja tuskaillut, että hitto, jotain pitäisi tehdä. Ja nyt sitten vuosi myöhemmin voin todeta, että olen tehnyt jotain oikein. Ainakin toistaiseksi tämä tuntuu juuri oikealta ja tosi hyvältä päätökseltä. En ole hetkeäkään katunut, en ihan rehellisesti hetkeäkään.
Heidi NurminenJava kevätlukukausi 2018
Kun aloitin työt Academysta valmistumisen jälkeen, pääsin heti toisena työpäivänä tekemään oikeita, asiakkaalle laskutettavia töitä. Se kertoo siitä, että Academyn jälkeen töihin ei mennä tutustumaan, vaan ihan oikeasti tekemään – ja se on ollut parasta.
Sonja VojnovicJava syyslukukausi 2017
Jos tämä 3 kuukautta on jotain opettanut niin sen, että kaiken voi oppia oikealla asenteella. Ekalla viikolla tuntui, että tietomäärä kaatuu päälle, mutta sitten, kun koko ajan tulee uutta, oppimiseen harjaantuu ihan eri tavalla.
Tatu VahteriC#.NET kesälukukausi 2018