Gör testet

Konsultit 

Opi koodaamaan pilvessä ja aloita IT-ura (Tampere)

Opi koodaamaan pilvessä ja aloita IT-ura (Tampere)

Haku tähän koulutusohjelmaan on päättynyt. Tutustu tämänhetkiseen koulutustarjontaan ja ota ensimmäinen askel kohti uutta uraa täällä!
Academy valtaa nyt Tampereen! Haluatko oppia koodaamaan ja erikoistua vauhdilla kehittyviin pilvipalveluihin? Lunasta paikkasi työelämän eturivissä 12 viikossa!

New concept!

This is AW Academy's first Remote JavaScript Bootcamp. As the world changes it's become clear that learning is key for growth and development. That's why we now open up for more people to learn with us. In this Bootcamp you pay a tuition fee and can launch a career with full flexibility outside our network.

Tilaa muistutus sähköpostiisi

Lämna din ansökan senast:

2019-08-04

Examen:

Start:

2019-12-20

2019-09-30

An image that illustrates this program

Valmistuminen

GRADUATION

START DATE

Koulutus alkaa

20.12.2019

30.9.2019

Esiopintojakso 3.9.-30.9.2019

Elämä olisi hyvin erilaista ilman pilvipalveluita - siis esimerkiksi sähköpostia, nettikalenteria, WhatsAppia ja Facebookia. Pilvipalvelut ovat mullistaneet maailmaa merkittävästi lyhyessä ajassa eikä siksi ole ihme, että osaajia tarvitaan jatkuvasti enemmän.

Tulevana syksynä Academy kouluttaa Tampereen ensimmäisen Amazon Web Services -pilvipallveluteknologian parissa koodaamiseen erikoistuneen luokan yhteistyössä Cargotecin kanssa

HUOM: Nyt käynnissä oleva hakujakso on jatkoa alkukesästä järjestetylle haulle. Mikäli siis hait mukaan touko-kesäkuussa, mutta et edennyt hakuprosessissa, et voi tehdä testejä nyt uudelleen, vaan sinun on odotettava seuraavaa hakujaksoa.

Miksi pilvi?

Työ pilvipalveluiden parissa on sekä koodaamista että kokonaisvaltaista ongelmanratkaisua, mielikuvituksen käyttöä ja uusien ratkaisujen etsimistä. Pilvi tarjoaa kiehtovan urapolun ihmiselle, joka on haluaa oppia koodaamaan, nauttii isojen kokonaisuuksien hallinnoimisesta ja suunnittelusta ja innostuu mahdollisuudesta oppia aina vain lisää.

Jos pilvipalvelukehittäminen ei vielä soita kelloja, lue täältä, mistä siinä on kysymys ja millaista pilven parissa työskenteleminen on käytännössä!

Mitä opin 12 viikossa?

Academyssa opiskellaan työelämää, ei tutkintoa varten. Siksi koulutuksen tavoitteena on valmentaa sinut intensiivisen käytännön harjoittelun avulla suoraan tulevia työtehtäviäsi varten.

Kaikkein tärkeintä tulevaa uraasi ajatellen on kuitenkin se, että opit oppimaan tehokkaasti ja paineen alla: pilvipalvelutekonologia kehittyy jatkuvasti ja tuleva urasi tulee olemaan jatkuvaa uuden omaksumista.

12 viikossa opit mm.

  • koodaamaan Java-, Python- ja Node.js-ohjelmointikielillä
  • rakentamaan pilviratkaisuja AWS:n palveluilla
  • työskentelemään ketterästi osana modernia ohjelmointitiimiä

Mihin työllistyn koulutuksen jälkeen?

Koska pilvipalveluiden käyttö kasvaa jatkuvasti, osaajille on suuri kysyntä. Pilvipalveluosaajia odottaa niin kehittymismahdollisuuksien kuin nousujohteisen palkkakehityksenkin täyteinen ura jatkuvasti kehittyvän teknologian parissa.

Academyn pilvipalveluluokalta valmistuttuasi aloitat työt vakituisessa työsuhteessa Academic Workilla ja työskentelet junior-IT-konsulttina Academic Workin asiakasyrityksessä. Luokan suunnittelussa on ollut mukana yhteistyökumppanimme Cargotec. Osa konsulteista aloittaa työskenetelyn Cargotecillä, osan asiakastoimeksianto tarkentuu koulutuksen aikana tai sen jälkeen.

Kuka voi hakea?

Academyssa potentiaali ratkaisee ja siksi koulutuksiin voi hakea kuka tahansa taustasta riippumatta. Ainoat taustavaatimukset ovat 18 vuoden ikä sekä sujuva suomen- ja englanninkielen taito.

Kysyttävää? Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin!

Oletko valmis ottamaan ensimmäisen askeleen kohti uutta uraa? Aloita hakuprosessi tekemällä testit!

Tiesithän, että järjestämme syksyllä koulutuksia myös pääkaupunkiseudulla? Tutustu kurssiin!

Aikataulu:

Hakuaika  11.7.-4.8.2019. Huomioithan,että valinnat saatetaan tehdä jo ennen haun päättymistä!

Startti-ilta  3.9.2019 klo 17, jossa tapaat muut koulutusohjelmaan valitut ja josta alkaa itsenäinen esiopiskelu ennen koulutuksen alkua.

Intensiivikoulutus (12 vko) 30.9.-20.12.2019. Koulutus järjestetään Tampereella, tila selviää myöhemmin.

Valmistujaiset  20.12.2019 . Valmistumisen jälkeen konsulteilla on joulun yli kaksi viikkoa palkatonta lomaa.

Ensimmäinen työpäivä  7.1.2019 

On ihan älytöntä ajatella, että vain vuosi sitten olen vanhoissa töissä pähkäillyt ja tuskaillut, että hitto, jotain pitäisi tehdä. Ja nyt sitten vuosi myöhemmin voin todeta, että olen tehnyt jotain oikein. Ainakin toistaiseksi tämä tuntuu juuri oikealta ja tosi hyvältä päätökseltä. En ole hetkeäkään katunut, en ihan rehellisesti hetkeäkään.
Heidi NurminenJava kevätlukukausi 2018
Jos tämä 3 kuukautta on jotain opettanut niin sen, että kaiken voi oppia oikealla asenteella. Ekalla viikolla tuntui, että tietomäärä kaatuu päälle, mutta sitten, kun koko ajan tulee uutta, oppimiseen harjaantuu ihan eri tavalla.
Tatu VahteriC#.NET kesälukukausi 2018
Kun aloitin työt Academysta valmistumisen jälkeen, pääsin heti toisena työpäivänä tekemään oikeita, asiakkaalle laskutettavia töitä. Se kertoo siitä, että Academyn jälkeen töihin ei mennä tutustumaan, vaan ihan oikeasti tekemään – ja se on ollut parasta.
Sonja VojnovicJava syyslukukausi 2017