Hae AW Academyn koulutuksiin

Etsitkö uutta suuntaa? Puuttuuko työelämästä haasteita? Nyt on aika toimia: ota kiihdytyskaista uudelle uralle teknologia- tai IT-alalla AW Academyn 12 viikon intensiivikoulutuksen avulla!
TEE TESTIT Ja HAEVALITSE KURSSI JA HAE

Oman osaamisen kasvattamisen ja uran suunnan muuttamisen ei tarvitse viedä vuosia.

AW Academyn 12 viikon intensiivikoulutukset mahdollistavat uudelle uralle siirtymisen poikkeuksellisen lyhyessä ajassa ja takaavat jokaiselle koulutettavalle vakituisen työpaikan heti valmistumisen jälkeen esimerkiksi pilvipalveluosaajana, sovellusasiantuntijana, testiautomaatio-osaajana, koodarina tai data-analyytikkona.

Koulutus ja työpaikka: näin AW Academy toimii

AW Academyn 12 viikon intensiivikoulutukset perustuvat kiihdytettyyn oppimiseen, joka on ennen kaikkea käytännönläheistä tekemällä oppimista ammattiopettajan valmennuksessa. Esimerkiksi koodauskursseillamme käytännön koodauksen harjoitteluun käytetään keskimäärin 500 tuntia. Lue lisää opetustavastamme!

Uuden ammatin oppiminen ei vaadi tiettyä taustaa, vaan hyvät hoksottimet ja aidon halun tehdä kovasti töitä. Siksi hakuprosessimme keskittyy CV:si sijaan oppimisvalmiuksiisi, persoonaasi ja motivaatioosi. Ainoat taustavaatimukset ovat 18 vuoden ikä ja sujuva suomen ja englannin kielen taito.

Vaikka AW Academy nopea tie uudelle uralle onkin, kyseessä ei kuitenkaan ole oikopolku onneen: uusien taitojen oppiminen lyhyessä ajassa edellyttää sekä kivenkovaa motivaatiota että kykyä omaksua uusia asioita nopeasti. Siksi AW Academyyn aikovan tulee läpäistä sekä oppimisvalmiutta mittaavat testit että vakuuttaa rekrytoijamme. Lue lisää AW Academyn hakuprosessista!

Koodauskursseja, pilvipalveluita ja
automaatioteknologiaa – näille aloille AW Academy kouluttaa

AW Academy syntyi alunperin vastauksena IT-alan osaajapulaan: 20 vuotta henkilöstöpalvelualalla toiminut sisaryrityksemme Academic Work huomasi, että IT- ja tekniikan alojen yritysten tarpeeseen ei riittänyt tekijöitä. AW Academyn malli, joka etsii, kouluttaa ja työllistää potentiaaliset alanvaihtajat uudelle uralle, rakennettiin helposti sovellettavaksi työmarkkinoiden tarpeisiin ja taipuu siten hyvin moneen.

Tähän mennessä Suomessa AW Academy on kouluttanut eniten IT-alan luokkia ja yhteensä yhteensä lähes 300 ihmistä on aloittanut uuden uran esimerkiksi koodarina, testaajana, sovellusasiantuntijana, projektipäällikkönä tai data-analyytikkona. AW Academy ei kuitenkaan ole vain koodikoulu: olemme kouluttaneet myös energiatehokkuusasiantuntijoita suoraan osaajia kaivanneen Leasegreenin tarpeisiin ja automaatio-osaajia Roclalle.

AW Academy toimii myös Ruotsissa, Saksassa ja Norjassa ja kansainvälisesti olemme kouluttaneet mm. taloushallinnon, automaatioteknologian, rakennusalan ja lääketeknologian osaajia - yhteensä jo yli 1700.

Kevään 2021 koulutusohjelmat

Keväällä 2021 AW Academyssa on tarjolla aivan ensimmäistä kertaa teollisuusautomaatioon keskittyvä koulutus Tampereella. Koulutuksen läpikäyneitä odottaa ura Rautella tai Kalmarilla.

Näin haet AW Academyn koulutuksiin:

  1. Tutustu koulutusohjelmiin ja pohdi, mikä sinua kiinnostaisi eniten.
  2. Testaa, sopisitko koulutukseen ja töihin sen jälkeen tekemällä oppimisvalmiuksiasi ja persoonallisuuttasi mittaavat testit. Testit tehdään Ascend by Assessio -järjestelmässä.
  3. Mikäli läpäiset testit, saat sähköpostiisi hakulinkin, jonka kautta pääset lähettämään motivaatiokirjeesi ja kertomaan itsestäsi.

Tulevat
koulutusohjelmat:

Kouluttaudu ja työllisty teollisuusautomaatioalalle (TRE täynnä, matkustelua sisältäviin rooleihin tilaa)

LAST DAY TO APPLY: 

Hae viimeistään:  

29.11.2020

Haluatko työn, jossa yhdistyvät suuret koneet, automaatio ja oman käden jäljen näkeminen? Kouluttaudu AW Academyn intensiivikoulutuksessa Tampereella teollisuusautomaatio-osaajaksi ja aloita ura ulkomailla matkustaen Rautella (tukikohtana Lahden Nastola) tai Kalmarilla (tukikohtana Tampere). Kalmarin ei-matkustavan roolin osalta haku on sulkeutunut.

Online
English
Taattu työpaikka
Job guaranteed
No fee
Maksuton
Tuition fee

Valmistuminen:

GRADUATION:

Aloita:

START:

15.2.2021

7.5.2021

Kouluttaudu ja työllisty data-analytiikan osaajaksi

LAST DAY TO APPLY: 

Hae viimeistään:  

13.12.2020

Kiinnostavatko it-ala ja data? Houkutteleeko ura, johon kuuluu ongelmanratkaisua ja organisaatioiden auttamista kohti fiksumpaa päätöksentekoa? Hae AW Academyn maksuttomaan intensiivikoulutukseen ja aloita ura data-analytiikan parissa!

Online
English
Taattu työpaikka
Job guaranteed
No fee
Maksuton
Tuition fee

Valmistuminen:

GRADUATION:

Aloita:

START:

24.2.2021

21.5.2021

Couldn't find the right course for you?

Subscribe here to get information when we open new courses!

Kiitos, kun liityit sähköpostilistallemme!

Valitettavasti meillä ei ole juuri nyt avoimia rekrytointeja kursseillemme. Kuullaksesi seuraavista ohjelmista ja rekrytoinneista, liitythän sähköpostilistallemme sivun alareunasta. Näin saat tiedon heti, kun haku uusiin koulutusohjelmiin alkaa.

AW academy

AW Academy on kiihdytyskaistasi uudelle uralle: tarjoamme kunnianhimoisille, motivoivuneille osaajille 12 viikon maksuttoman koulutuksen sekä vakituisen työpaikan valmistumisen jälkeen.

Kiihdytettyyn oppimiseen perustuvilla koulutusohjelmilla koulutamme tulevaisuuden osaajia aloille, joilla tekijöistä on pulaa.