Hae AW Academyn 12 viikon koulutusohjelmiin

Poljetko paikallasi? Puuttuuko työelämästä haasteita? Nyt on aika toimia: ota kiihdytyskaista uudelle uralle teknologia- tai IT-alalla AW Academyn 12 viikon intensiivikoulutuksen avulla!
TEE TESTIT Ja HAEVALITSE KURSSI JA HAE

Oman osaamisen kasvattamisen ja uran suunnan muuttamisen ei tarvitse viedä vuosia. AW Academyn 12 viikon intensiivikoulutukset mahdollistavat uudelle uralle siirtymisen poikkeuksellisen lyhyessä ajassa ja takaavat jokaiselle koulutettavalle vakituisen työpaikan heti valmistumisen jälkeen esimerkiksi pilvipalvelukehittäjänä, sovellusasiantuntijana tai testiautomaatio-osaajana.

Koulutus ja
työpaikka:
näin AW Academy
toimii

AW Academyn 12 viikon intensiivikoulutukset perustuvat kiihdytettyyn oppimiseen, joka on ennen kaikkea käytännönläheistä tekemällä oppimista ammattiopettajan valmennuksessa. Esimerkiksi koodauskursseillamme käytännön koodauksen harjoitteluun käytetään keskimäärin 500 tuntia. Lue lisää opetustavastamme!

Uuden ammatin oppiminen ei vaadi tiettyä taustaa, vaan hyvät hoksottimet ja aidon halun tehdä kovasti töitä. Siksi hakuprosessimme keskittyy CV:si sijaan oppimisvalmiuksiisi, persoonaasi ja motivaatioosi. Ainoat taustavaatimukset ovat 18 vuoden ikä ja sujuva suomen ja englannin kielen taito.

Vaikka AW Academy nopea tie uudelle uralle onkin, kyseessä ei kuitenkaan ole oikopolku onneen: uusien taitojen oppiminen lyhyessä ajassa edellyttää sekä kivenkovaa motivaatiota että kykyä omaksua uusia asioita nopeasti. Siksi AW Academyyn aikovan tulee läpäistä sekä oppimisvalmiutta mittaavat testit että vakuuttaa rekrytoijamme. Lue lisää AW Academyn hakuprosessista!

Koodauskursseja,
pilvipalveluita ja
bisnesteknologiaa – näille
aloille AW Academy
kouluttaa

AW Academy syntyi alunperin vastauksena IT-alan osaajapulaan: 20 vuotta henkilöstöpalvelualalla toiminut sisaryrityksemme Academic Work huomasi, että IT- ja tekniikan alojen yritysten tarpeeseen ei riittänyt tekijöitä. AW Academyn malli, joka etsii, kouluttaa ja työllistää potentiaaliset alanvaihtajat uudelle uralle, rakennettiin helposti sovellettavaksi työmarkkinoiden tarpeisiin ja taipuu siten hyvin moneen.

Tähän mennessä Suomessa AW Academy on kouluttanut eniten IT-alan luokkia ja yhteensä yhteensä lähes 250 ihmistä on aloittanut uuden uran esimerkiksi koodarina, testaajana, sovellusasiantuntijana, projektipäällikkönä tai data-analyytikkona. AW Academy ei kuitenkaan ole vain koodikoulu: olemme kouluttaneet myös energiatehokkuusasiantuntijoita suoraan osaajia kaivanneen Leasegreenin tarpeisiin ja tänä keväänä koulutamme automaatio-osaajia Roclalle.

AW Academy toimii myös Ruotsissa, Saksassa ja Norjassa ja kansainvälisesti olemme kouluttaneet mm. taloushallinnon, automaatioteknologian, rakennusalan ja lääketeknologian osaajia - yhteensä jo yli 1500.

Tulevana kesänä AW Academyssa voi kouluttautua ja työllistyä sovellusasiantuntijaksi, testiautomaatio-osaajaksi tai pilvipalveluasiantuntijaksi. Tutustu koulutusohjelmiin ja mukana oleviin asiakasyrityksiin alta löytyviltä koulutuskohtaisilta sivuilta.

HUOM! Jo julkaistujen kolmen koulutusohjelman lisäksi joukkoon liittyy pian myös neljäs koulutus: toinen sovellusasiantuntijakoulutus, jossa mukana on joukko eri asiakasyrityksiä.

Näin haet
AW Academyn
koulutuksiin:

  1. Tutustu koulutusohjelmiin ja pohdi, mikä sinua kiinnostaisi eniten.
  2. Testaa, sopisitko koulutukseen ja töihin sen jälkeen tekemällä oppimisvalmiuksiasi ja persoonallisuuttasi mittaavat testit. Testit tehdään Ascend by Assessio -järjestelmässä.
  3. Mikäli läpäiset testit, saat sähköpostiisi hakulinkin, jonka kautta pääset lähettämään motivaatiokirjeesi ja kertomaan itsestäsi.

Tulevat
koulutusohjelmat:

Kouluttaudu sovellusasiantuntijaksi ja aloita IT-ura Sofigatella bisneksen ja teknologian leikkauspisteessä

Hae viimeistään:  

5.4.2020

Kiinnostavatko liiketoiminnan kehittäminen ja uudet teknologiat? Sukella 12 viikon intensiivikoulutuksessa ServiceNow:n maailmaan ja aloita bisneksen ja teknologian yhdistävä ura Sofigatella!

We haven't started recruitment yet, but we will start on March 3rd.

Valmistuminen:

Aloita:

15.6.2020

11.9.2020

Kouluttaudu testiautomaatio-osaajaksi ja aloita IT-ura monipuoliselta ponnahduslaudalta

Hae viimeistään:  

5.4.2020

Nautitko ongelmanratkaisusta ja etenkin siitä tunteesta, joka syntyy pulman syyn löytämisestä ja fiksaamisesta? Kiinnostaako koodaaminen, tuotekehitys ja mahdollisuus edetä muutamassa vuodessa huipulle? Hae AW Academyn 12 viikon testiautomaatiokoulutukseen ja aloita IT-ura pääkaupunkiseudulla tai Tampereella!

Haku koulutusohjelmaan aukeaa 9.3.

Valmistuminen:

Aloita:

15.6.2020

11.9.2020

Kouluttaudu pilvipalveluasiantuntijaksi ja aloita IT-ura tulevaisuuden teknologian parissa

Hae viimeistään:  

19.4.2020

Haaveiletko urasta koodarina? Kouluttaudu mieluummin saman tien pilvipalveluasiantuntijaksi ja ota oikotie tulevaisuuden osaamiseen. Hae AW Academyn maksuttomaan 12 viikon intensiivikoulutukseen ja aloita ura pilvessä esimerkiksi Cybercomilla.

Haku tähän koulutusohjelmaan alkaa 9.3.2020

Valmistuminen:

Aloita:

29.6.2020

25.9.2020

Kouluttaudu testiautomaatio-osaajaksi ja aloita IT-ura monipuoliselta ponnahduslaudalta

Hae viimeistään:  

2020-04-05

Nautitko ongelmanratkaisusta ja etenkin siitä tunteesta, joka syntyy pulman syyn löytämisestä ja fiksaamisesta? Kiinnostaako koodaaminen, tuotekehitys ja mahdollisuus edetä muutamassa vuodessa huipulle? Hae AW Academyn 12 viikon testiautomaatiokoulutukseen ja aloita IT-ura pääkaupunkiseudulla tai Tampereella!

Valmistuminen:

Aloita:

2020-06-15

2020-09-11

AW academy

AW Academy on kiihdytyskaistasi uudelle uralle: tarjoamme kunnianhimoisille, motivoivuneille osaajille 12 viikon maksuttoman koulutuksen sekä vakituisen työpaikan valmistumisen jälkeen.

Kiihdytettyyn oppimiseen perustuvilla koulutusohjelmilla koulutamme tulevaisuuden osaajia aloille, joilla tekijöistä on pulaa.