Hae AW Academyn 12 viikon koulutusohjelmiin

Etsitkö uutta suuntaa? Puuttuuko työelämästä haasteita? Nyt on aika toimia: ota kiihdytyskaista uudelle uralle teknologia- tai IT-alalla AW Academyn 12 viikon intensiivikoulutuksen avulla!
TEE TESTIT Ja HAEVALITSE KURSSI JA HAE

Uutta AW Academyssa / New at AW Academy:

ONLINE CODING BOOTCAMP

Next fall you can learn with us fully online and in English at our new Online Coding Bootcamp! As the world changes it's become clear that learning is key for growth and development. That's why we now open up for more people to learn with us.  

In this Bootcamp you pay a tuition fee and can launch a career with full flexibility outside our network.  Read more here!

Oman osaamisen kasvattamisen ja uran suunnan muuttamisen ei tarvitse viedä vuosia.

AW Academyn 12 viikon intensiivikoulutukset mahdollistavat uudelle uralle siirtymisen poikkeuksellisen lyhyessä ajassa ja takaavat jokaiselle koulutettavalle vakituisen työpaikan heti valmistumisen jälkeen esimerkiksi pilvipalveluosaajana, sovellusasiantuntijana, testiautomaatio-osaajana, koodarina tai data-analyytikkona.

Koulutus ja työpaikka: näin AW Academy toimii

AW Academyn 12 viikon intensiivikoulutukset perustuvat kiihdytettyyn oppimiseen, joka on ennen kaikkea käytännönläheistä tekemällä oppimista ammattiopettajan valmennuksessa. Esimerkiksi koodauskursseillamme käytännön koodauksen harjoitteluun käytetään keskimäärin 500 tuntia. Lue lisää opetustavastamme!

Uuden ammatin oppiminen ei vaadi tiettyä taustaa, vaan hyvät hoksottimet ja aidon halun tehdä kovasti töitä. Siksi hakuprosessimme keskittyy CV:si sijaan oppimisvalmiuksiisi, persoonaasi ja motivaatioosi. Ainoat taustavaatimukset ovat 18 vuoden ikä ja sujuva suomen ja englannin kielen taito.

Vaikka AW Academy nopea tie uudelle uralle onkin, kyseessä ei kuitenkaan ole oikopolku onneen: uusien taitojen oppiminen lyhyessä ajassa edellyttää sekä kivenkovaa motivaatiota että kykyä omaksua uusia asioita nopeasti. Siksi AW Academyyn aikovan tulee läpäistä sekä oppimisvalmiutta mittaavat testit että vakuuttaa rekrytoijamme. Lue lisää AW Academyn hakuprosessista!

Koodauskursseja, pilvipalveluita ja
bisnesteknologiaa – näille aloille AW Academy kouluttaa

AW Academy syntyi alunperin vastauksena IT-alan osaajapulaan: 20 vuotta henkilöstöpalvelualalla toiminut sisaryrityksemme Academic Work huomasi, että IT- ja tekniikan alojen yritysten tarpeeseen ei riittänyt tekijöitä. AW Academyn malli, joka etsii, kouluttaa ja työllistää potentiaaliset alanvaihtajat uudelle uralle, rakennettiin helposti sovellettavaksi työmarkkinoiden tarpeisiin ja taipuu siten hyvin moneen.

Tähän mennessä Suomessa AW Academy on kouluttanut eniten IT-alan luokkia ja yhteensä yhteensä lähes 300 ihmistä on aloittanut uuden uran esimerkiksi koodarina, testaajana, sovellusasiantuntijana, projektipäällikkönä tai data-analyytikkona. AW Academy ei kuitenkaan ole vain koodikoulu: olemme kouluttaneet myös energiatehokkuusasiantuntijoita suoraan osaajia kaivanneen Leasegreenin tarpeisiin ja tänä keväänä koulutamme automaatio-osaajia Roclalle.

AW Academy toimii myös Ruotsissa, Saksassa ja Norjassa ja kansainvälisesti olemme kouluttaneet mm. taloushallinnon, automaatioteknologian, rakennusalan ja lääketeknologian osaajia - yhteensä jo yli 1500.

Syksyn 2020 koulutusohjelmat

Syksyllä 2020 AW Academyssa on tarjolla aivan ensimmäistä kertaa Microsoft Dynamics 365 -järjestelmään keskittyvä koulutus. Koulutuksen läpikäyneitä odottaa ura IT-konsulttina Digialla.

Haku koulutusohjelmaan on päättynyt!

Näin haet AW Academyn koulutuksiin:

  1. Tutustu koulutusohjelmiin ja pohdi, mikä sinua kiinnostaisi eniten.
  2. Testaa, sopisitko koulutukseen ja töihin sen jälkeen tekemällä oppimisvalmiuksiasi ja persoonallisuuttasi mittaavat testit. Testit tehdään Ascend by Assessio -järjestelmässä.
  3. Mikäli läpäiset testit, saat sähköpostiisi hakulinkin, jonka kautta pääset lähettämään motivaatiokirjeesi ja kertomaan itsestäsi.

Tulevat
koulutusohjelmat:

Online Coding Bootcamp

LAST DAY TO APPLY: 

Hae viimeistään:  

7.8.2020

Ready to change your life and invest in yourself? AW Academy's JavaScript Online Coding Bootcamp is a great place to start! On demand, we now launch a new concept with which you can learn front end web development in 10 weeks and graduate as a web developer! With the same daily and personal support from a great teacher and a motivated group of students but from your preferred location, the program is fully digital. After graduation you can pursue a career within tech.

Online
English
Taattu työpaikka
Job guaranteed
No fee
Maksuton
Tuition fee

Valmistuminen:

GRADUATION:

Aloita:

START:

1.9.2020

13.11.2020

Couldn't find the right course for you?

Subscribe here to get information when we open new courses!

Kiitos, kun liityit sähköpostilistallemme!

Valitettavasti meillä ei ole juuri nyt avoimia rekrytointeja kursseillemme. Kuullaksesi seuraavista ohjelmista ja rekrytoinneista, liitythän sähköpostilistallemme sivun alareunasta. Näin saat tiedon heti, kun haku uusiin koulutusohjelmiin alkaa.

AW academy

AW Academy on kiihdytyskaistasi uudelle uralle: tarjoamme kunnianhimoisille, motivoivuneille osaajille 12 viikon maksuttoman koulutuksen sekä vakituisen työpaikan valmistumisen jälkeen.

Kiihdytettyyn oppimiseen perustuvilla koulutusohjelmilla koulutamme tulevaisuuden osaajia aloille, joilla tekijöistä on pulaa.