Lue Lisää
Kesällä järjestetyltä Academyn C#.NET-kurssilta valmistuu yhteensä 29 IT-konsulttia, joissa yhdistyy sekä tuorein teknologiaosaaminen että motivaatio ja kyky oppia nopeasti uutta jatkuvasti muuttuvassa maailmassa.

2018-09-06

2018-09-06

”On hienoa, kuinka nopeasti kovatasoiset hakijat oppivat ja valmistuvat erinomaisin taidoin, sillä osaajapula on teknologia-alalla edelleen kova." - Microsoftin pilvialustaratkaisuista vastaava johtaja Antti Alila

TIEDOTE: Ensimmäinen Microsoftin teknologioihin keskittyvä C#.NET-luokka valmistuu Academysta – nappaa tulevaisuuden osaajat osaksi tiimiäsi heti syyskuussa

Kesällä järjestetyltä Academyn C#.NET-kurssilta valmistuu yhteensä 29 IT-konsulttia, joissa yhdistyy sekä tuorein teknologiaosaaminen että motivaatio ja kyky oppia nopeasti uutta jatkuvasti muuttuvassa maailmassa.

Academy on tulevaisuuden koulu, joka kouluttaa tiukan hakuprosessin läpäisseet tulevaisuuden osaajat uudelle uralle 12 viikossa. Tuomalla uusia osaajia aloille, joilla tekijöistä on pulaa, Academy on ratkaisu monen yrityksen ikuisuusongelmaan: mistä löytää oikeat tekijät yrityksen muuttuviin tarpeisiin.

Academy-konsultit ovat läpäisseet tiukan ja monipuolisen rekrytointiprosessin. Aluksi testataan hakijan kognitiivisia kykyjä, jotka vaikuttavat tiiviisti siihen, kuinka nopeasti ihminen voi oppia uusia taitoja – esimerkiksi koodaamista. Oppimisvalmiuksien lisäksi hakijan motivaatio sekä kyky ymmärtää alaa ja liiketoimintaa ratkaisevat, pääseekö hakija mukaan intensiiviselle 12 viikon kurssille.

Academyn kiihdytetyn oppimisen pedagogia nojaa vahvasti tekemällä oppimiseen: konsultit koodaavat kurssin aikana noin 500 tuntia. Osaavien opettajien henkilökohtainen tuki sekä viikoittaiset välitentit pitävät huolen siitä, että jokainen kurssilainen on valmis aloittamaan uransa IT-alalla heti kurssin jälkeen. Oppiminen ei kuitenkaan pääty valmistujaispäivään, vaan Academyssa omaksuttu asenne ja taitopohja ovat alkusysäys elämänmittaiselle oppimiselle, mikä erityisesti jatkuvassa muutoksessa olevalla IT-alalla on elintärkeää.

Suomen Microsoftilla ollaan vaikuttuneita Academyn aloituksesta Suomessa. ”On hienoa, kuinka nopeasti kovatasoiset hakijat oppivat ja valmistuvat erinomaisin taidoin, sillä osaajapula on teknologia-alalla edelleen kova. Erityisen ilahduttavaa on se, että kurssin osallistujista lähes puolet oli naisia, ja toivomme, että tämä rohkaisee lisää naisia koodauksen pariin. Seuraava pilvialustoja hyödyntävä kurssi avautuu hakuun taas pian,” rohkaisee Microsoftin pilvialustaratkaisuista vastaava johtaja Antti Alila.

C#.NET-kurssin käyneet Academy-konsultit ovat keskittyneet myös Azure-pilvialustan oppimiseen sekä sen lisäksi käyneet läpi laajan kokonaisuuden sisältäen muun muassa Javascript, React JS, j Query, SQL Server sekä käyttöliittymäsuunnittelua. Viimeisillä projektiviikoilla konsultit ovat tehneet itsenäisesti ryhmätöinä muun muassa kimppakyyti- ja treeniapurisovelluksen.

Teknisten taitojen harjaannuttamisen lisäksi he ovat käyneet vuorovaikutus- ja tiimityötaitoihin valmentavan soft skills -koulutuksen sekä saaneet Scrum Master -pätevyyden.

Ota yhteyttä ja varmista, että tiimissäsi on tulevaisuuden osaajia!

Jukka Pulkkinen (Managing Director, Academy) 050-4472747 / jukka.pulkkinen@academy.fi

Jesse Nurkkala (Head of Sales, Academic Work) 040-8455858 / jesse.nurkkala@academicwork.fi

No items found.
No items found.