Lue Lisää
Teknologia-alan intensiivikoulutuksia järjestävä Academy on kehittänyt ainutlaatuisen mallin ratkaisuksi osaajapulaan. Academy rekrytoi opiskelijat kattavalla prosessilla, joka selvittää hakijoiden motivaation ja oppimiskyvyn. 12 viikon koulutus on opiskelijalle ja asiakasyritykselle maksuton.

2018-02-08

2018-03-05

Academyn koulutus voidaan räätälöidä suoraan yrityksen rekrytointitarpeisiin. Academy ei vaadi yritykseltä alkuinvestointia, vaan yritys maksaa ainoastaan tuntihintaa siinä vaiheessa, kun henkilöt ovat valmistuneet ja työssä.

Academystä teknologia-alan osaajia 12 viikon intensiivikoulutuksella

Teknologia-alan intensiivikoulutuksia järjestävä Academy on kehittänyt ainutlaatuisen mallin ratkaisuksi osaajapulaan. Academy rekrytoi opiskelijat kattavalla prosessilla, joka selvittää hakijoiden motivaation ja oppimiskyvyn. 12 viikon koulutus on opiskelijalle ja asiakasyritykselle maksuton.

Teknologia-alan intensiivikoulutuksia järjestävä Academy on kehittänyt ainutlaatuisen mallin ratkaisuksi osaajapulaan. Academy rekrytoi opiskelijat kattavalla prosessilla joka selvittää hakijoiden motivaation ja oppimiskyvyn. 12 viikon koulutus on opiskelijalle ja asiakasyritykselle maksuton.

Academyn koulutus voidaan räätälöidä suoraan yrityksen rekrytointitarpeisiin tai vaihtoehtoisesti yritys voi ostaa yksittäisiä konsultteja avoimista ohjelmista. Academy ei vaadi yritykseltä alkuinvestointia vaan yritys maksaa ainoastaan tuntihintaa henkilöiden siirtyessä työelämään valmistumisen jälkeen. Academy on siis riskitön ja joustava ratkaisu resurssipulaan sillä uusia osaajia pystytään kouluttamaan uusiin teknologioihin ja vuorovaikutustaitoihin nopeassa aikataulussa varmistaen yrityksen kilpailukyvyn säilyttämisen myös tulevaisuudessa.

Academyn kurssit perustuvat kiihdytetyn oppimisen menetelmään jossa keskitytään teknologioiden käytännön oppimiseen tiimiyhteistyöhön ja jatkuvaan palautekeskusteluun. Academic Work Finland huolehtii että jokaisella Academysta valmistuneella on koulutuksen jälkeen alan työpaikka. Tavoitteena on että asiakasyritys lopulta rekrytoi Academysta valmistuneen työntekijän.

Konsultti on valmis työelämään 12 viikossa

Academy-konsulttien tarkka työn aloituspäivä on tiedossa hyvissä ajoin joten tiimien ja projektien resursointi voidaan miettiä etukäteen valmiiksi. Konsultti on valmis hyppäämään suoraan työelämään sillä hänellä on olennaiset teknologiataidot. Koulutusohjelmassa on painotettu erityisesti myös vuorovaikutustaitoja jotka tarjoavat valmiudet tiimi- ja projektityöhön.

Teknologiaosaaminen ja sen soveltaminen käytäntöön on Academysta valmistuvilla konsulteilla tuoreessa muistissa. Academyssa opittavat teknologiat ovat aina työn kannalta olennaisia ja ajankohtaisia. Kokemuksemme mukaan Academyyn valitun henkilön oppimiskyky ja asenne ovat todistetusti huippuluokkaa ja oppimiskäyrä jyrkempi kuin korkeakoulusta valmistuvalla juniorilla. Academysta valmistunut konsultti haastaa kokeneitakin tiimiläisiä ja tuo uusia ajatuksia tekemiseen.

Tutustu tarkemmin Academyyn ja ota yhteyttä.

Jukka Pulkkinen

Managing Director

+358 50 447 2747

jukka.pulkkinen@academy.fi

No items found.
No items found.