Lue Lisää
Tammikuussa starttaa Suomen Academyn historiassa ainutlaatuinen koulutus: koulutamme 15 tulevaisuuden tekijää työmarkkinoilla kiivaasti kaivatuiksi ServiceNow-osaajiksi, jotka työllistyvät IT-konsultteina alan edelläkävijäyrityksiin Telialle tai CGI:lle. Kokosimme viisi syytä tarttua tilaisuuteen ja aloittaa hakutestien tekeminen jo tänään!

2018-10-26

2018-10-26

”Mietin, että olisin hakenut yliopistolle, mutta kun on juuri viettänyt seitsemän vuotta edellisen ammatin opiskeluun, tuntui typerältä mennä taas viideksi vuodeksi kouluun. Academy tuli vastaan kuin sivuportti, jonka kautta pääsi oikaisemaan.” -Joonas, Academy-kurssilainen

5 syytä hakea Academyyn ja aloittaa ura IT-konsulttina CGI:lla tai Telialla

Tammikuussa starttaa Suomen Academyn historiassa ainutlaatuinen koulutus: koulutamme 15 tulevaisuuden tekijää työmarkkinoilla kiivaasti kaivatuiksi ServiceNow-osaajiksi, jotka työllistyvät IT-konsultteina alan edelläkävijäyrityksiin Telialle tai CGI:lle. Kokosimme viisi syytä tarttua tilaisuuteen ja aloittaa hakutestien tekeminen jo tänään!

1. Unelmatyö tekniikan ja kaupallisen alan hybrideille

ServiceNow tarjoaa unelmatyön niille työelämän hybrideille, jotka ymmärtävät yritysten liiketoimintaa ja prosesseja, mutta ovat kiinnostuneita uusista teknologioista, innovaatioista ja digitalisaatiosta. ServiceNow:n tekninen oppiminen on suhteellisen helppoa, koska pilvipalvelupohjaisen järjestelmän käyttäminen ei vaadi kooditasolla syvälle  “konepellin alle” menemistä. Ohjelmointiosaamista tarvitaan kuitenkin alustan yksilöinnissä asiakkaan tarpeisiin sopivaksi.

ServiceNow-ohjelmaan etsitään kunnianhimoisia ongelmanratkaisijoita, jotka ovat motivoituneita viemään digitaalista muutosta eteenpäin yrityksissä. Puhtaan teknologiaosaamisen sijaan ServiceNow:n parissa työskentelevän tulee ennen kaikkea ymmärtää se, mitä teknologialla voi tehdä. Ratkaisevaa on kyky ymmärtää asiakkaan ongelma ja kuinka ServiceNow:lla voidaan vaikuttaa positiivisesti asiakkaan liiketoimintaan.

2. Autat yrityksiä toimimaan fiksummin ja tehokkaammin teknologian avulla

ServiceNow on palvelu- ja tiedonhallinta-alusta, joka tekee yritysten ja niiden työntekijöiden arjesta helpompaa: alustan avulla voidaan hallita suuriakin palvelukokonaisuuksia sekä automatisoida organisaation eri osien ja toimintojen välisiä pyyntöjä. ServiceNow-osaajana tulet siis auttamaan yrityksiä yksinkertaisesti toimimaan fiksummin ja tehokkaammin!

3. Opit maailman innovatiivisimman yrityksen teknologian, jonka osaajat viedään käsistä

ServiceNow voitti vuonna 2018 Forbesin Maailman innovatiivisin yritys -palkinnon. Pääset siis kolmessa kuukaudessa työskentelemään digitalisaation aallonharjalle maailman innovatiivisimman teknologian parissa. Vastaavaa täsmäkoulutusta ei ole aikaisemmin järjestetty Suomessa.

ServiceNow:n hurja suosio jatkaa kasvuaan ja alustan ympärille kasvanut ekosysteemi laajenee jatkuvasti digitalisaation myötä. Teknologian osaajat viedään työmarkkinoilla käsistä: tulevaisuuden työllisyysnäkymät ovat siis koulutusohjelman käyneille varsin valoisat.

4. Työllistyt digitalisaation ytimeen alan edelläkävijäyrityksiin

Academyn ServiceNow-ohjelmasta valmistuneista konsulteista puolet työllistyvät Telialle ja puolet CGI:lle. Yrityksiä ei syyttä kutsuta alan edelläkävijöiksi: molemmat panostavat ja investoivat vahvasti teknologiaan ja uskovat digitaaliseen muutokseen.

Telialla Academysta valmistuvat konsultit tulevat työllistymään muun muassa konfiguroinnin ja ohjelmoinnin osa-alueille sekä toimimaan osana DevOps-tiimiä suunnittelemassa ja kehittämässä ServiceNow-toiminnallisuuksia.

Academyn kautta CGI:lle töihin menevät konsultit tulevat osallistumaan eri tyyppisiin ServiceNow-asiakasprojekteihin ja mahdollisesti myös CGI:n sisäisiin kehitysprojektehinin osana ServiceNow-tiimiä.

5. Academyn koulutuskonsepti mahdollistaa uranvaihdon 12 viikossa

Sen lisäksi, että vastaavaa ServiceNow-täsmäkoulutusta ei Suomessa ole aikaisemmin järjestetty, on Academyn intensiivikoulutusmalli jo itsessään uniikki. Academyn kiihdytettyä oppimista hyödyntäviin ohjelmiin valituille konsulteille opetetaan 12 viikossa ne taidot, jotka siirtyminen uudelle uralle vaatii. Tämä on kuitenkin vasta oppimisen alkusysäys: 12 viikon intensiivisen opiskelun jälkeen oppiminen jatkuu IT-konsulttina, osana CGI:n tai Telian osaavia timejä.

Hakuprosessi on tiukka, ja hakijoilta vaaditaan kykyä oppia ja omaksua suuria määriä tietoa lyhyessä ajassa. Niille kunnianhimoisille ja motivoituneille hakijoille, jotka läpäisevät Academyn valintaprosessin, tarjoaa Academy ainutkertaisen ja nopean portin täysin uudelle uralle. Academyyn voi hakea kuka tahansa aiempaan taustaan katsomatta, sillä aiempaa kokemusta tärkeämpää on motivaatio ja kehittymishalu!

Oletko yritysten prosesseja ymmärtävä ongelmanratkaisija ja innostut uusista innovaatioista ja teknologioista? Academyn tammikuussa 2019 alkava ServiceNow-ohjelma mahdollistaa sinun aloittaa uusi ura 12 viikossa digitaalisen muutoksen ytimessä alan edelläkävijäyrityksessä. Haku ohjelmaan päättyy lauantaina 3.11., joten vielä ehdit hakea! Aloita hakeminen jo tänään testaamalla, onko sinusta läpäisemään haastavat hakutestit ja aloittamaan uusi ura IT-konsulttina CGI:lla tai Telialla! Tee testit ja hae täältä.
No items found.
No items found.