Medialle

Tänne kokoamme tiedotteet sekä Academysta kirjoitetut uutiset.

Osaajapula ei koske vain IT-alaa: uusia koulutusinnovaatioita kaivataan kuumeisesti myös rakennusalalla. Siksi Academysta valmistuu pian luokallinen energiatehokkuuden osaajia alan edelläkävijäyritykselle LeaseGreenille.
Lue lisää
Academyn kiihdytetyn oppimismallin kehittäjä Pär Lager kertoo Talouselämä-lehdessä uusien koulutusinnovaatioiden tärkeydestä jatkuvasti muuttuvassa maailmassa. Lue tiivistelmä blogista tai koko artikkeli tekstin lopusta löytyvän linkin takaa.
Lue lisää
Suomen kolmannen Academy-luokan haku on alkanut ja tämä luokka tullaan perehdyttämään tulevaisuuden alustan, Microsoft Azuren saloihin. Microsoftin sovelluskehitysvälineet ja Azure pilvialusta ovat tulevaisuuden osaamista, ja Academy kouluttaa joustavasti ja nopeasti sellaista työvoimaa, jolle on kysyntää.
Lue lisää

Tiedotteet

Täältä löydät Academyn tiedotteet

Yrityksissä on huutava pula palvelunhallinnan alustan ServiceNow’n osaajista. Koulutusyritys Academy aloitti tammikuun alussa yhdessä IT-palveluyritysten CGI:n ja Telian kanssa Suomen ensimmäisen kiihdytetyn oppimisen ServiceNow-kurssin, jossa ServiceNow-asiantuntijaksi valmistuu 12 viikossa. Kaikki kurssilaiset työllistyvät koulutuksen päätteeksi CGI:lle tai Telialle. Kurssi on osallistujille maksuton.
Lue lisää
Johtajuuskirjailija, koulutusinnovaattori ja hallitusammattilainen Pär Lager tarjoaa lääkettä työmarkkinoiden kasvavan osaamisvajeen paikkaamiseen. Avain ratkaisuun lähtee siitä, että luodaan uusia toimintamalleja, joiden avulla työntekijät koulutetaan tuomalla heidät yhteen työnantajien kanssa.
Lue lisää
Kesällä järjestetyltä Academyn C#.NET-kurssilta valmistuu yhteensä 29 IT-konsulttia, joissa yhdistyy sekä tuorein teknologiaosaaminen että motivaatio ja kyky oppia nopeasti uutta jatkuvasti muuttuvassa maailmassa.
Lue lisää
Suomen johtava energiapalveluyhtiö LeaseGreen kasvaa ja kansainvälistyy kovaa vauhtia. Yhtiö vastaa nykyiseen kysyntään ja tulevaisuuden merkittävän potentiaalisen kasvun vaatimuksiin aloittamalla oman koulutusohjelmansa Academyn kanssa. Tämä ainoastaan LeaseGreenin tarpeisiin suunniteltu kurssi on ainutlaatuinen Suomessa, sillä vastaavaa vain yhdelle yritykselle räätälöityä ohjelmaa ei ole energiatehokkuuden ja tekniikan alalla aiemmin toteutettu. Tulevaisuuden koulu Academy toi Suomeen 12 viikon kiihdytetyn oppimisen menetelmään perustuvan intensiivikoulutuksen, jolla ratkotaan monialaiseen osaajatarpeeseen liittyviä ongelmia. Haku LeaseGreenin historialliselle kurssille alkoi maaliskuun alussa.
Lue lisää