Kouluttaudu ja työllisty ServiceNow-osaajaksi Sofigatelle bisneksen ja teknologian leikkauspisteeseen

Kiinnostavatko liiketoiminnan kehittäminen ja uudet teknologiat? Haaveiletko roolista bisneksen ja teknologian välimaastossa? Sukella etäintensiivikoulutuksessa ServiceNow:n maailmaan ja aloita bisneksen ja teknologian yhdistävä ura Sofigatella!

Vaikka älykäs teknologia on jo vuosia ollut saumaton osa ihmisten arkea, työpaikoilla digitalisaatioon on vasta herätty. Prosesseja automatisoivia digitaalisia järjestelmiä otetaan nyt käyttöön kaikkialla. Kun paperihommat ja aikaa vievät rutiinitehtävät siirtyvät koneille, tehokkuus ja hyvinvointi kasvavat.

Yksi tämän hetken kuumimmista järjestelmistä on ServiceNow, jonka osaajista on nyt huutava pula. Mikäli siis haaveilet nousujohteisesta, IT:tä ja bisnestä yhdistävästä urasta, tässä on tilaisuutesi:

Etsimme nyt tulevaisuuden tekijöitä 7.6.-3.9.2021 järjestettävään 12 viikon maksuttomaan ServiceNow-intensiivikoulutukseen, josta valmistuvia konsultteja odottaa ura IT-konsulttina Sofigatella. Sofigate on vauhdilla kasvava digitaalisen transformaation ja bisnesteknologian edelläkävijäyritys, joka täydentää nyt jo neljättä kertaa ServiceNow-osaajien joukkoaan AW Academyn avulla.

Uutta tässä koulutuksessa on se, että opetus järjestetään kokonaan etänä: koulutus toteutetaan yhteistyössä Ruotsin AW Academyn ja Sofigaten kanssa ja siksi opetus tapahtuu verkossa ja englanniksi. Työssä Sofigatella tarvitaan sujuva suullinen ja kirjallinen englannin ja suomen kielitaito sekä mahdollisuus työskennellä pääkaupunkiseudulla. Mikäli sinua kiinnostaa työpaikka Ruotsissa, tutustu Ruotsin AW Academyn sivuihin! 

Lue, mitä ServiceNow-osaaja tekee ja miten alumnimme Farah ja Miika ovat viihtyneet Sofigatella ja ServiceNow:n parissa! 

KENELLE

Koulutus ja työpaikka bisneksen ja teknologian leikkauspisteessä voisi sopia sinulle, jos sinua kiinnostaa...

 • kehittyä halutuksi osaajaksi mielenkiintoisen ja jatkuvasti kehittyvän teknologian parissa?
 • tiiviissä yhteistyössä asiakasyritysten edustajien kanssa työskenteleminen liiketoimintahaasteiden tunnistamiseksi ja ratkaisujen löytämiseksi
 • päästä ratkomaan liiketoimintahaasteita teknologian avulla?
 • koodin parissa työskentely, mutta syvälle konepellin alle sukeltamisen sijaan suurin osa työstä tehdään järjestelmän valmiiden ominaisuuksien avulla ja voit käyttää aikaasi liiketoimintahaasteiden tunnistamiseen ja ratkomiseen

Onko sinulla….

 • palava kiinnostus it-alaa, digitalisaatiota, ongelmanratkaisua ja asiakastyötä kohtaan
 • luja motivaatio ja halu sitoutua vaativaan intensiivikoulutukseen ja työskentelyyn sen jälkeen
 • joustava asenne, kärsivällisyyttä ja rohkeutta heittäytyä haastaviin tilanteisiin – intensiivikoulutus ja uuden uran aloittaminen antavat mutta myös vaativat paljon
 • sujuva suullinen ja kirjallinen englannin ja suomen kielitaito: olet sujuva ja selkeä viestijä ja tehokas tiedonhakija molemmilla kielillä
 • vähintään 18 vuotta ikää
 • kyky oppia nopeasti – se selviää tekemällä testit, joilla hakuprosessi alkaa! 

Otathan huomioon myös, että...

 • koulutukseen valituille henkilöille tehdään turvallisuusselvitys
 • korkeakoulutausta tai pitkäjänteistä työskentelyä, tiedonhakutaitoja ja kirjallista ilmaisua kehittänyt työkokemus katsotaan eduksi. Tämä johtuu siitä, että koulutuksesta työllistytään Sofigatelle konsultin tehtäviin ja useat konsulttipalveluita ostavat yritykset edellyttävät konsulteilta yllä mainittuja asioita.

Me tarjoamme…

 • maksuttoman, verkossa järjestettävän intensiivikoulutuksen, jossa opiskellaan ohjatusti ja käytännönläheisesti opettajan johdolla
 • vakituisen työpaikan Academic Workin konsulttina Pohjoismaiden suurimmalla ServiceNow-toimijalla Sofigatella
 • mahdollisuuden kasvaa osaksi Sofigaten osaavaa joukkoa ja rakentaa oman näköinen ura IT-alalla
 • tietokoneen ja muut tarvitsemasi välineet etäopiskeluun
“Samanlaista työpäivää ei ole, joka päivä oppii jotain uutta. Hienointa ServiceNow’ssa on sen monipuolisuus, ja samanaikainen helppokäyttöisyys. Se muistuttaa vähän legopalikoita: sen käyttötarkoituksissa ja soveltamisessa on vain mielikuvitus rajana.”
-Miika Kallasoja, AW Academyn alumni

Urasta

Millaista on työ ServiceNow'n parissa?

ServiceNow on tiedonhallinta-alusta, jonka avulla yritysten prosesseja ja palveluita voidaan automatisoida ja siten vapauttaa työntekijöiden aikaa ajattelua vaativiin tehtäviin. Manuaalisesti suoritettavien paperitöiden sijaan ihmiset voivat keskittyä itse työhön ja sen kehittämiseen fiksummaksi.

ServiceNow-järjestelmän parissa työskentely on niin kutsuttua low-code-kehitystä: järjestelmää räätälöidään eli konfiguroidaan koodaamalla, mutta pääpaino on järjestelmän valmiiden rakennuspalikoiden yhdistelemisessä syvälle konepellin alle menemisen sijaan. Työ koostuu siis sekä teknisestä nikkaroinnista että bisnesymmärrystä vaativasta suunnittelusta ja määrittelystä.

ServiceNow-osaajan tehtäviin Sofigatella kuuluu mm.

 • liiketoimintahaasteiden tunnistaminen tiiviissä yhteistyössä asiakasyritysten kanssa
 • ServiceNow-alustan räätälöiminen asiakasyritysten tarpeisiin
 • alustan ylläpito sekä asiakkaiden tukeminen alustan käytössä

Urasi alussa pääset kerryttämään osaamista perustehtävissä, kuten alustan ylläpidossa. Kokemuksen karttuessa pääset tekemään yhä vaativampia teknisiä toteutuksia sekä yhä enemmän konsultoivaa työtä asiakasrajapinnassa. Vauhdilla kasvavan teknologian parista löytyy Sofigatella runsaasti erilaisia kehittymismahdollisuuksia ja opittavaa riittää varmasti pitkälle tulevaisuuteen.

Lue case-esimerkki Sofigaten Verohallinnolle tekemästä ServiceNow-ratkaisusta! 

Yrityksestä

Vakituinen työpaikka Academic Workin kautta Sofigatella

AW Academysta valmistuttuasi aloitat työt vakituisessa työsuhteessa Academic Workilla ja työskentelet konsulttina Sofigatella. Käytännössä elät ja hengität kuitenkin arkea Sofigatella ja Sofigaten asiakasyrityksissä – Academic Work toimii tukena taustalla.

Sofigate auttaa asiakkaitaan punomaan liiketoiminnan ja teknologian yhteen alan parhaiden ammattilaisten, johtamismallien ja teknologioiden avulla. Digitaalinen muutos vaatii avoimuutta ja jakamista. Siksi Sofigate kehitti yhdessä asiakasyritysten ja organisaatioiden kanssa bisnesteknologiamallin, avoimen viitekehyksen digitransformaation johtamiseen. Sofigate on bisnesteknologian pioneeri ja digitaalisen muutoksen edelläkävijä, joka työllistää jo lähes 600 huippuammattilaista on Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa.

Lue lisää Sofigatella ServiceNow:n parissa työskentelevän Aten arjesta! 

Tutustu Sofigaten ihmisiin ja kulttuuriin! 

Kuuntele Sofigaten podcast: Mitä työ ServiceNow'n parissa oikeastion? 

Kiihdytetty oppiminen

Näin AW Academyssa opitaan

AW Academyn työpaikkaan johtava intensiivikoulutus mahdollistaa poikkeuksellisen tehokkaan tien uudelle uralle.

Nopea oppiminen on mahdollista kiihdytetyn oppimisen ansiosta. Kiihdytetty oppiminen perustuu ennen kaikkea itse tekemällä oppimiseen, yksin ja ryhmässä. Huomattavasti suurin osa ajasta käytetään käytännön harjoitteluun, jotta siirtyminen töihin sujuisi luontevasti. Motivaatio, kyky oppia nopeasti ja erittäin kova halu tehdä paljon töitä ovat kiihdytetyn oppimisen edellytykset ja siksi hakuprosessimme mittaa juuri näitä asioita.

Opiskelu alkaa kuukauden mittaisilla itsenäisillä esiopinnoilla, joiden tavoitteena on luoda kaikille koulutettaville samat pohjatiedot, jonka päälle osaaminen kurssin aikana rakennetaan. Esiopintomateriaalit jaetaan startti-illassa 6.5, josta sinun ja kurssikavereidesi matka kohti uutta uraa alkaa. Esiopinnot koostuvat ServiceNow-alustaan tutustumisesta ja JavaScriptin perusteista.

12 viikon etäkoulutuksen aikana opit muun muassa…

 • ymmärtämään yritysten liiketoiminnan prosesseja ja muuttamaan yritysten tarpeet teknisiksi ratkaisuiksi ServiceNow-alustalla
 • hallitsemaan ServiceNown tärkeimmät toiminnot sekä applikaatiot (ITSM, CSM), joilla pystyt kehittämään ServiceNow-alustaa monipuolisesti ja kestävästi asiakkaiden tarpeisiin
 • ServiceNow-järjestelmän käyttöönoton sekä erilaisten toiminallisuuksien kehittämisen parhaan mahdollisen ratkaisun rakentamiseksi
 • koodaamaan JavaScriptillä ja konfiguroimaan eli räätälöimään ServiceNow -alustaa kestävästi
 • työskentelemään ketterillä menetelmillä (mm. Scrum)
 • vuorovaikutus-, myynti-, ja viestintätaitoja, jotka tukevat sinua työssäsi konsulttina

Koulutuksen aikana suoritat ServiceNow Fundamentals -kurssin, jonka läpäistyäsi saat ServiceNow Certified System Administrator -sertifikaatin.

Kaikkein arvokkain oppi bisneksen ja teknologian ammattilaiseksi tähtäävälle on kuitenkin se, että opit oppimaan: jatkuvasti kehittyvällä alalla pärjäävät ne, jotka osaavat ja haluavat kehittää osaamistaan jatkuvasti.

Tee testit ja hae ennen kuin paikat täyttyvät!

Testit tehdään Ascend by Assessio -järjestelmässä. Testit eivät ala saman tien rekisteröitymisen jälkeen, vaan voit tehdä testit myöhemmin sinulle sopivana ajankohtana. 

Kysyttävää? Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin!

Huomasithan, että koulutamme tulevana kesänä myös testiautomaatio-osaajia mm. Goforelle, Kalmarille ja Etteplanille, Google Cloud-pilvipalveluosaajia Sofigatelle sekä Azure-pilvipalveluosaajia Accenturelle ja Avanadelle?

Kysyttävää? Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin! 

Tärkeät päivämäärät

Hakuaika 15.2.-28.3.2021. HUOM: Hakemuksia käydään läpi jatkuvasti saapumisjärjestyksessä ja valinnat saatetaan tehdä jo ennen haun päättymistä!

Startti-ilta etänä 6.5, jossa tapaat muut koulutusohjelmaan valitut ja josta alkaa itsenäinen esiopiskelu ennen koulutuksen alkua

Intensiivikoulutus (12 vko) etänä 7.6.–3.9.2021

Valmistujaiset etänä  3.9.

Ensimmäinen työpäivä Sofigatella ja vakituisen, kokoaikaisen työsopimuksen alku 6.9.2021

rocket

Oletko valmis?

Tee testit ennen kuin paikat viedään! Testit eivät ala heti, vaan voit rekisteröidyttyäsi tehdä ne myös myöhemmin.

Usein kysyttyä

Kysymyksiä ja vastauksia

Uuden uran kynnyksellä kysymyksiä riittää. Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin!

Etäopetus toteutetaan päivittäin n. klo 9-17 virtuaaliluokkahuoneessa. Lisäksi aikaa tulee varata myös itsenäiseen opiskeluun. AW Academy lainaa tietokoneen koulutuksen ajaksi, mutta internetyhteys tulee olla omasta takaa. Pääset kuulemaan lisää käytännön asioista edetessäsi hakuprosessissa.

Itse intensiivikoulutus kestää 12 viikkoa, mutta sitä edeltää 4 viikon itsenäinen esiopintojakso. Suosittelemme mahdollisuuksien mukaan irtautumaan mahdollisesta edellisestä työpaikasta jo esiopintojakson alussa.

Palkkakeskustelut käydään henkilökohtaisesti hakuprosessissa etenevien kanssa, sillä henkilön työkokemus vaikuttaa jonkin verran palkkaukseen. Palkkaus on kuitenkin aina alan työehtosopimuksen mukainen tai vähintään 18 €/tunti (~2800 € / kk) pääkaupunkiseudulla työskenneltäessä.

Monivaiheinen testejä ja haastatteluja sisältävä rekrytointprosessi pyrkii tunnistamaan potentiaalisi ja arvioimaan, olisitko oppimiskykysi, persoonasi ja motivaatiosi kannalta sopiva henkilö aloittamaan koulutuksessa ja työsuhteessa Academis Workin kautta sen jälkeen. Hakuprosessiimme voit tutustua tarkemmin täällä , mutta pääpiirteissään se näyttää tältä:

1: Läpäise verkossa tehtävät testit

2: Lähetä meille motivaatiokirjeesi ja CV

3: Puhelinhaastattelu Academic Workin kanssa

4: Academic Workin henkilökohtainen haastattelu

5: Suosittelijoiden tarkastaminen

6: Tervetuloa AW Academyyn!  

Academic Work vastaa AW Academyn rekrytoinnista. Työpaikkaan johtavissa koulutuksissa jokainen AW Academyn koulutuksen onnistuneesti suorittanut osallistuja saa vakituisen työsopimuksen Academic Workin konsulttina.

Koulutus on maksuton. Tämä on mahdollista sen takia, että sitoudut työskentelemään valmistumisesi jälkeen Academic Workin kautta. Academic Work investoi sinuun maksamalla koulutuksesi ja kun aloitat työskentelyn Academic Workin kautta asiakasyrityksessä, asiakasyritys (joka koulutuksen hedelmistä eli osaamisestasi pääsee nauttimaan) maksaa investoinnin takaisin maksaessaan Academic Workille tekemästäsi työstä. Koulutuskustannusta ei siis vähennetä palkastasi. Academic Workin kautta työskenteleminen on etenkin uuden uran alussa olevalle työntekijälle turvallinen vaihtoehto: pääset heti kiinni töihin ja jos työt asiakasyrityksessä sattuisivat sinusta riippumattomista syistä loppumaan, Academic Work etsisi sinulle uuden toimeksiannon.

question

Vielä jotakin kysyttävää?

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin! Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi, laita meille viestiä osoitteeseen info@awacademy.fi.

Lyhyesti

Milloin? 6/7/2021 - 9/3/2021

Koulutuspaikkakunta:Online (virtuaaliluokkahuone)

Työskentelypaikkakunta:Pääkaupunkiseutu

Itsenäiset esiopinnot: 6.5.-6.6.2021, jotka käynnistyvät startti-illalla 6.5.

Töiden aloitus: 6.9.2021

Oletko valmis?

Tee testit ennen kuin paikat viedään! Testit eivät ala heti, vaan voit rekisteröidyttyäsi tehdä ne myös myöhemmin.

Kokemuksia AW Academysta

Tutustu alumneihimme

"AW Academyn data-analytiikkakoulutus oli todella hyvä, se mahdollisti minun ja monen muun pääsemisen uudelle uralle. Sen mukaan, mitä olen kuullut kurssikavereilta, niin kellään ei ole ollut vaikeuksia sopeutumisessa tai työnteon kanssa. Tästä sai niin hyvin sekä tietotaitoa että konkreettisia mahdollisuuksia."

Janne Volotinen

AW Academyn alumni, Data-analytiikkakoulutus 2019

"En ole tuntenut montaa kertaa aikuisiällä niin suurta helpotusta kuin saadessani tietää, että ovi AW Academyyn aukeaa. Koulutus oli todella vaativa, mutta päivittäinen syvään päähän sukeltaminen tuotti tulosta. Koulutuksen jälkeen en missään nimessä ollut valmis koodari, mutta tärkeintä oli, että olin saanut valmiudet oppia lisää."

Lauri Kukkonen

AW Academyn alumni, Java-koulutus 2019

"Kaverini olivat käyneet AW Academyn koulutuksen, ja se kuulosti niin huikealta, että minunkin oli pakko yrittää päästä mukaan. Koulutuksen aikana jouduin hyväksymään sen, että osa opetetuista asioista oli minulle todella haastavia. Luotin kuitenkin siihen, että palaset loksahtavat paikoilleen – ja näin myös kävi."

Farah Kadanati

AW Academyn alumni, järjestelmäasiantuntija, ServiceNow-koulutus 2019