logo

AW Academyn koulutukset

Jämähditkö? Etsitkö tehokasta väylää uranvaihtoon tai osaamisesi kehittämiseen? Tutustu AW Academyn koulutuksiin! Tarjoamme kiihdytettyyn oppimiseen perustuvaa lyhytkestoista ja käytännönläheistä aikuiskoulutusta IT- ja tekniikan aloilla sekä muilla osaamispulasta kärsivillä aloilla.

Tulevat koulutukset

Vaihda uraa ensi kesänä

Oman osaamisen kasvattamisen ja uran suunnan muuttamisen ei tarvitse viedä vuosia. AW Academyn 12 viikon työpaikkaan johtavat intensiivikoulutukset mahdollistavat uudelle uralle siirtymisen poikkeuksellisen lyhyessä ajassa ja takaavat jokaiselle koulutettavalle vakituisen työpaikan heti valmistumisen jälkeen. 

Kesällä 2021 AW Academy tarjoaa useita erilaisia mahdollisuuksia uranvaihdosta haaveilevalle. Voit kouluttautua ja työllistyä ServiceNow-osaajaksi Sofigatelle, testiautomaatio-osaajaksi mm. Goforelle, Kalmarille tai Etteplanille, Google Cloud -pilviosaajaksi Sofigatelle tai Azure-pilviosaajaksi Accenturelle tai Avanadelle. Tutustu koulutuksiin, löydä itsellesi sopivin ja hae ennen kuin paikat täyttyvät!

Koulutus & Työpaikka

Kiihdytä uudelle uralle maksuttoman intensiivikoulutuksen avulla

Etsitkö kiihdytyskaistaa uudelle uralle? Toteuta tehokas uranvaihto AW Academyn klassikkoratkaisun avulla: sukella intensiivikoulutukseen kampuksellamme ja aloita työt Academic Workin kautta valmistuttuasi! 

Kouluttaudu ja työllisty tietoturvaosaajaksi Nixulle

Haluatko olla mukana turvaamassa yksilöiden, yritysten ja yhteiskunnan kriittisiä tietoja? Kiinnostaako sinua kyberturvallisuus, joka on nopeasti kasvava ala ja monen yrityksen ykkösprioriteetti juuri nyt? Hae AW Academyn maksuttomaan 12 viikon tietoturvakoulutukseen ja aloita ura tietoturva-asiantuntijana Nixulla pääkaupunkiseudulla!

TyöpaikkaMaksuton

Milloin? 7/12/2021 - 10/8/2021

KoulutuspaikkakuntaEspoo

TyöskentelypaikkakuntaPääkaupunkiseutu

Last chance

Kouluttaudu ja työllisty tietoturvaosaajaksi Digialle

Haluatko olla mukana turvaamassa yksilöiden, yritysten ja yhteiskunnan kriittisiä tietoja? Oletko valmis starttaamaan uuden urasi tietoturvan parissa, joka on nopeasti kasvava ala ja monen yrityksen ykkösprioriteetti juuri nyt? Hae AW Academyn kansainväliseen, maksuttomaan 12 viikon tietoturvakoulutukseen ja aloita ura tietoturva-asiantuntijana pääkaupunkiseudulla!

TyöpaikkaMaksuton

Milloin? 6/14/2021 - 9/17/2021

Koulutuspaikkakunta:Online (virtuaaliluokkahuone)

Työskentelypaikkakunta:Helsinki

Last chance

Kouluttaudu ja työllisty Google Cloud -pilviosaajaksi Sofigatelle

Houkutteleeko koodarin ura? Kouluttaudu mieluummin saman tien pilvipalveluasiantuntijaksi ja ota oikotie tulevaisuuden osaamiseen. Hae AW Academyn maksuttomaan Google Cloud -intensiivikoulutukseen ja aloita ura pilvessä Sofigatella.

TyöpaikkaMaksuton

Milloin? 6/21/2021 - 9/17/2021

Koulutuspaikkakunta:Espoo

Työskentelypaikkakunta:Pääkaupunkiseutu

Last chance

Kouluttaudu ja työllisty Azure-pilviosaajaksi Accenturelle tai Avanadelle

Houkutteleeko koodarin ura? Kouluttaudu mieluummin saman tien pilvipalveluasiantuntijaksi ja ota oikotie tulevaisuuden osaamiseen. Hae AW Academyn maksuttomaan Azure-intensiivikoulutukseen ja aloita ura pilvipalveluiden parissa Accenturella tai Avanadella.

TyöpaikkaMaksuton

Milloin? 6/21/2021 - 9/17/2021

Koulutuspaikkakunta:Espoo

Työskentelypaikkakunta:Pääkaupunkiseutu

Last chance

Kouluttaudu testiautomaatio-osaajaksi ja aloita IT-ura Tampereella

Nautitko ongelmanratkaisusta ja etenkin siitä tunteesta, joka syntyy pulman syyn löytämisestä ja fiksaamisesta? Kiinnostaako koodaaminen, tuotekehitys ja mahdollisuus edetä muutamassa vuodessa huipulle? Hae AW Academyn 12 viikon testiautomaatiokoulutukseen ja aloita IT-ura Tampereella!

TyöpaikkaMaksuton

Milloin? 6/21/2021 - 9/17/2021

Koulutuspaikkakunta:Virtuaaliluokkahuone

Työskenteleypaikkakunta:Tampere (pk-seutu täynnä)

Haku päättynyt - Kouluttaudu ja työllisty ServiceNow-osaajaksi Sofigatelle bisneksen ja teknologian leikkauspisteeseen

Kiinnostavatko liiketoiminnan kehittäminen ja uudet teknologiat? Haaveiletko roolista bisneksen ja teknologian välimaastossa? Sukella etäintensiivikoulutuksessa ServiceNow:n maailmaan ja aloita bisneksen ja teknologian yhdistävä ura Sofigatella!

Haku on sulkeutunut

Koulutuspaikkakunta:Online (virtuaaliluokkahuone)

Työskentelypaikkakunta:Pääkaupunkiseutu

NEW

Salesforce-osaajaksi Sofigatelle tai Roger Studiolle

Innostutko liiketoimintahaasteiden ratkomisesta ja asiakaskokemuksen kehittämisestä? Kiinnostaako sinua rooli IT:n ja bisneksen välimaastossa, jossa teknisen työn lisäksi pääset keskittymään laajemmin yritysten tukemiseen digitalisoitumisessa? Hae AW Academyn Salesforce-koulutukseen, jota seuraa työpaikka Sofigatella tai Roger Studiolla heti valmistumisen jälkeen!

TyöpaikkaMaksuton

Milloin? 8/2/2021 - 10/22/2021

Koulutuspaikkakunta:Online

Työskentelypaikkakunta:Pääkaupunkiseutu

AW Academysta

Millaisia koulutuksia AW Academy tarjoaa ja kenelle?

Kiihdytetyn oppimisen edelläkävijänä pohjoismaissa ja Saksassa AW Academy raivaa tietä ketterämmälle aikuiskoulutukselle. Pedagoginen mallimme, AW Academy Way, perustuu käytännönläheiseen tekemällä oppimiseen, jatkuvaan palautteenantoon ja oppimaan oppimiseen, jotta osaamista olisi helppo pitää ajankohtaisena läpi elämän. 

Alun perin AW Academy tunnetaan suosituista työpaikkaan johtavista koodauskoulutuksista. Nykyään koulutamme monipuolisesti myös muiden teknologioiden ja toimialojen osaamista. Vaikka työpaikkaan johtavat koulutukset ovat edelleen toimintamme ydin, kehitämme pedagogiikkaamme ja tulevaisuudessa kauttamme voikin mitä todennäköisimmin kouluttautua myös esimerkiksi ilman sitoutumista työpaikkaan, etänä, kansainvälisessä porukassa tai lyhyemmässä ajassa pienempien kokonaisuuksien parissa.

Aikuiskoulutuksemme ja kurssimme sopivat uteliaille, kunnianhimoisille ja motivoituneille ihmisille, jotka haluavat vaihtaa alaa tai kasvattaa osaamistaan käytännönläheisellä, työelämään tiiviisti linkittyvällä tavalla.

Alumnit

Kokemuksia AW Academysta

"AW Academyn data-analytiikkakoulutus oli todella hyvä, se mahdollisti minun ja monen muun pääsemisen uudelle uralle. Sen mukaan, mitä olen kuullut kurssikavereilta, niin kellään ei ole ollut vaikeuksia sopeutumisessa tai työnteon kanssa. Tästä sai niin hyvin sekä tietotaitoa että konkreettisia mahdollisuuksia."

Janne Volotinen

AW Academyn alumni, Data-analytiikkakoulutus 2019

Laurin kuva.

"En ole tuntenut montaa kertaa aikuisiällä niin suurta helpotusta kuin saadessani tietää, että ovi AW Academyyn aukeaa. Koulutus oli todella vaativa, mutta päivittäinen syvään päähän sukeltaminen tuotti tulosta. Koulutuksen jälkeen en missään nimessä ollut valmis koodari, mutta tärkeintä oli, että olin saanut valmiudet oppia lisää."

Lauri Kukkonen

AW Academyn alumni, Java-koulutus 2019

"Kaverini olivat käyneet AW Academyn koulutuksen, ja se kuulosti niin huikealta, että minunkin oli pakko yrittää päästä mukaan. Koulutuksen aikana jouduin hyväksymään sen, että osa opetetuista asioista oli minulle todella haastavia. Luotin kuitenkin siihen, että palaset loksahtavat paikoilleen – ja näin myös kävi."

Farah Kadanati

AW Academyn alumni, järjestelmäasiantuntija, ServiceNow-koulutus 2019

Näin haet AW Academyyn

Motivaatio, asenne ja kyky oppia nopeasti ratkaisevat

AW Academyn hakuprosessi alkaa verkossa tehtävillä testeillä, jotka mittaavat kykyä oppia nopeasti. Lisäksi meitä kiinnostaa motivaatiosi, asenteesi ja persoonasi.

Alumnitarinat

Tutustu alumnien uratarinoihin

Kovaa työtä, innostumista, turhautumista, kurssikavereiden tukea… muun muassa tätä kaikkea on AW Academyssa opiskeleminen. Tutustu alumniemme tarinoihin! 

Academy brand pattern

Jämähditkö? Tee kuten Heidi ja muuta urasi suuntaa

Jokaisen maanantain ei tarvitse olla nousukiitoa, mutta jos perjantaihin mennessä ei sorvin ääressä ole juuri ilon tai innostumisen kokemuksia irronnut, ollaan lähellä jämähtämistä. Oireet on helppo tunnistaa ja hoito on jokaisen ulottuvilla – uranvaihto ei katso taustaa eikä vaadi vuosien opiskelua.

Academy brand pattern

"Ei enää toista tutkintoa" – Laura vaihtoi alaa AW Academyn avulla

Jatkuvasti muuttuvassa työelämässä on tilausta tavallisten ihmisten eeppisille teoille – kuten alanvaihdolle. Tällaisilla teoilla kuuluukin olla elämää suurempi klangi, koska ne eivät muuta pelkästään tekijöidensä, vaan myös koko maailman tulevaisuutta.

Mitä ServiceNow-osaaja tekee ja miksi alanvaihto bisnesteknologian pariin kannattaa?

Kun digitaalinen murros vyöryy päälle, bisnesteknologiat pitävät yritykset pinnalla. Yksi näistä teknologioista on ServiceNow, joka automatisoi paperihommat koneille ja raivaa tilaa ajattelulle. Lue, miksi urapolku tämän innovatiivisen alustan parissa kannattaa.