logo

AW Academyn koulutukset

Jämähditkö? Etsitkö tehokasta väylää uranvaihtoon tai osaamisesi kehittämiseen? Tutustu AW Academyn koulutuksiin! Tarjoamme kiihdytettyyn oppimiseen perustuvaa lyhytkestoista ja käytännönläheistä aikuiskoulutusta IT- ja tekniikan aloilla sekä muilla osaamispulasta kärsivillä aloilla.

Koulutus & Työpaikka

Kiihdytä uudelle uralle maksuttoman intensiivikoulutuksen avulla

Oman osaamisen kasvattamisen ja uran suunnan muuttamisen ei tarvitse viedä vuosia. AW Academyn 12 viikon työpaikkaan johtavat intensiivikoulutukset mahdollistavat uudelle uralle siirtymisen poikkeuksellisen lyhyessä ajassa ja takaavat jokaiselle koulutettavalle vakituisen työpaikan heti valmistumisen jälkeen. 

Löydät kaikki avoimet koulutukset tältä sivulta. Tutustu koulutuksiin, löydä itsellesi sopivin ja hae ennen kuin paikat täyttyvät!

Tulevat koulutukset

Löydä uusi urapolkusi it-alalla

Tutustu tulevana syksynä toteutettaviin intensiivikoulutuksiin ja hae mahdollisimman pian: paikkoja on rajatusti ja hakemuksia käydään läpi jo hakuajan aikana.

ServiceNow-osaajaksi Telia Cygatelle tai Fujitsulle

Kiinnostavatko liiketoiminnan kehittäminen ja uudet teknologiat? Haaveiletko monipuolisesta roolista bisneksen ja teknologian leikkauspisteessä? Sukella maksuttomassa intensiivikoulutuksessa ServiceNow'n maailmaan ja aloita bisneksen ja teknologian yhdistävä ura Telia Cygatella tai Fujitsulla!

TyöpaikkaMaksuton

Milloin? 10/11/2021 - 1/14/2022

Koulutuspaikkakunta:Espoo

Työskentelypaikkakunta:Pääkaupunkiseutu

Google Cloud -osaajaksi Solitalle

Kiinnostavatko koodaaminen, tiimityö ja loputon uuden oppiminen? Kouluttaudu halutuksi pilvipalveluosaajaksi AW Academyn maksuttomassa Google Cloud -intensiivikoulutuksessa ja aloita ura pilvessä Solitalla.

TyöpaikkaMaksuton

Milloin? 10/11/2021 - 1/14/2022

Koulutuspaikkakunta:Espoo / online

Työskentelypaikkakunta:PK-seutu, Tampere, Turku

Salesforce-osaajaksi Sofigatelle tai Roger Studiolle

Kouluttaudu Salesforce-osaajaksi maksuttomassa intensiivikoulutuksessa ja aloita it-ura Sofigatella tai Roger Studiolla!

TyöpaikkaMaksuton

Milloin? 8/2/2021 - 10/22/2021

Koulutuspaikkakunta:Online

Työskentelypaikkakunta:Pääkaupunkiseutu

AW Academysta

Millaisia koulutuksia AW Academy tarjoaa ja kenelle?

Kiihdytetyn oppimisen edelläkävijänä pohjoismaissa ja Saksassa AW Academy raivaa tietä ketterämmälle aikuiskoulutukselle. Pedagoginen mallimme, AW Academy Way, perustuu käytännönläheiseen tekemällä oppimiseen, jatkuvaan palautteenantoon ja oppimaan oppimiseen, jotta osaamista olisi helppo pitää ajankohtaisena läpi elämän. 

Alun perin AW Academy tunnetaan suosituista työpaikkaan johtavista koodauskoulutuksista. Nykyään koulutamme monipuolisesti myös muiden teknologioiden ja toimialojen osaamista. Vaikka työpaikkaan johtavat koulutukset ovat edelleen toimintamme ydin, kehitämme pedagogiikkaamme ja tulevaisuudessa kauttamme voikin mitä todennäköisimmin kouluttautua myös esimerkiksi ilman sitoutumista työpaikkaan, etänä, kansainvälisessä porukassa tai lyhyemmässä ajassa pienempien kokonaisuuksien parissa.

Aikuiskoulutuksemme ja kurssimme sopivat uteliaille, kunnianhimoisille ja motivoituneille ihmisille, jotka haluavat vaihtaa alaa tai kasvattaa osaamistaan käytännönläheisellä, työelämään tiiviisti linkittyvällä tavalla.

Alumnit

Kokemuksia AW Academysta

"AW Academyn data-analytiikkakoulutus oli todella hyvä, se mahdollisti minun ja monen muun pääsemisen uudelle uralle. Sen mukaan, mitä olen kuullut kurssikavereilta, niin kellään ei ole ollut vaikeuksia sopeutumisessa tai työnteon kanssa. Tästä sai niin hyvin sekä tietotaitoa että konkreettisia mahdollisuuksia."

Janne Volotinen

AW Academyn alumni, Data-analytiikkakoulutus 2019

Laurin kuva.

"En ole tuntenut montaa kertaa aikuisiällä niin suurta helpotusta kuin saadessani tietää, että ovi AW Academyyn aukeaa. Koulutus oli todella vaativa, mutta päivittäinen syvään päähän sukeltaminen tuotti tulosta. Koulutuksen jälkeen en missään nimessä ollut valmis koodari, mutta tärkeintä oli, että olin saanut valmiudet oppia lisää."

Lauri Kukkonen

AW Academyn alumni, Java-koulutus 2019

"Kaverini olivat käyneet AW Academyn koulutuksen, ja se kuulosti niin huikealta, että minunkin oli pakko yrittää päästä mukaan. Koulutuksen aikana jouduin hyväksymään sen, että osa opetetuista asioista oli minulle todella haastavia. Luotin kuitenkin siihen, että palaset loksahtavat paikoilleen – ja näin myös kävi."

Farah Kadanati

AW Academyn alumni, järjestelmäasiantuntija, ServiceNow-koulutus 2019

Näin haet AW Academyyn

Motivaatio, asenne ja kyky oppia nopeasti ratkaisevat

AW Academyn hakuprosessi alkaa verkossa tehtävillä testeillä, jotka mittaavat kykyä oppia nopeasti. Lisäksi meitä kiinnostaa motivaatiosi, asenteesi ja persoonasi.

Alumnitarinat

Tutustu alumnien uratarinoihin

Kovaa työtä, innostumista, turhautumista, kurssikavereiden tukea… muun muassa tätä kaikkea on AW Academyssa opiskeleminen. Tutustu alumniemme tarinoihin! 

Academy brand pattern

Jämähditkö? Tee kuten Heidi ja muuta urasi suuntaa

Jokaisen maanantain ei tarvitse olla nousukiitoa, mutta jos perjantaihin mennessä ei sorvin ääressä ole juuri ilon tai innostumisen kokemuksia irronnut, ollaan lähellä jämähtämistä. Oireet on helppo tunnistaa ja hoito on jokaisen ulottuvilla – uranvaihto ei katso taustaa eikä vaadi vuosien opiskelua.

Academy brand pattern

"Ei enää toista tutkintoa" – Laura vaihtoi alaa AW Academyn avulla

Jatkuvasti muuttuvassa työelämässä on tilausta tavallisten ihmisten eeppisille teoille – kuten alanvaihdolle. Tällaisilla teoilla kuuluukin olla elämää suurempi klangi, koska ne eivät muuta pelkästään tekijöidensä, vaan myös koko maailman tulevaisuutta.

Mitä ServiceNow-osaaja tekee ja miksi alanvaihto bisnesteknologian pariin kannattaa?

Kun digitaalinen murros vyöryy päälle, bisnesteknologiat pitävät yritykset pinnalla. Yksi näistä teknologioista on ServiceNow, joka automatisoi paperihommat koneille ja raivaa tilaa ajattelulle. Lue, miksi urapolku tämän innovatiivisen alustan parissa kannattaa.