Reskilling & Upskilling:
Kouluta omaa henkilöstöä
AW Academyssa

Puuttuuko yrityksestäsi osaamista? Onko yrityksessäsi työntekijöitä, joiden osaamista pitäisi päivittää tai henkilöitä, joita tarvittaisiin juuri nyt enemmän jossakin aivan toisessa roolissa? AW Academyn avulla voit kouluttaa omaa henkilöstöäsi huippusuosittujen kiihdytettyyn oppimiseen perustuvien intensiivikoulutusten avulla.

Uutta osaamista ilman rekrytointeja

Käytännönläheinen intensiivikoulutus

Kasvata yrityksesi osaamista nopeasti

Mitä?

Reskilling eli uudelleenkoulutus on nykyisille työntekijöille suunnattua koulutusta, jonka tavoitteena on kehittää henkilöstön osaamista vastaamaan vahvemmin yrityksen nykyisiä tarpeita.

Upskilling eli lisäkoulutus puolestaan on nykyisille työntekijöille suunnattua koulutusta, jonka tavoitteena on täydentää tai syventää henkilöstön osaamista nykyisessä roolissa.

MIKSI AW ACADEMY?

Käytännön harjoitteluun perustuva intensiivikoulutus on poikkeuksellisen tehokas tapa oppia. Verkkokursseihin ja yksittäisiin koulutuspäiviin verrattuna AW Academy varmistaa, että uudet taidot tulevat aidosti osaksi työntekijäsi työkalupakkia – ei vain sertifikaatiksi muiden joukkoon.

KENELLE?

Oli tarpeesi sitten nykyisten työntekijöiden osaamisen syventäminen, kevyt päivittäminen tai kokonaisvaltainen uudelleenkoulutus, AW Academy tarjoaa ratkaisun.

Koulutustarpeesi ja henkilöiden lähtötaso määrittää sen, millainen ratkaisu yritykselle räätälöidään. Koska AW Academyn koulutus on hyvin intensiivinen ja vaativa, koulutukseen osallistumisen edellytyksenä on hyvä looginen päättelykyky ja vahva motivaatio. Academic Workin rekrytoijat varmistavat testillä ja kevyellä puhelinhaastattelulla, että valitsemasi työntekijät varmasti pysyvät koulutuksen vauhdissa mukana.

Olethan yhteydessä, niin selvitetään yhdessä, kenelle koulutus juuri sinun organisaatiossasi olisi hyödyllinen ja millainen yhteistyömalli toimisi parhaiten!

MITEN?

Ensimmäinen askel on helppo: täytä oheinen yhteydenottolomake, niin olemme sinuun yhteydessä ja pääset kuulemaan lisää uudelleen- ja lisäkoulutusratkaisustamme.

Käytännössä yhteistyö alkaa tilannekartoituksella ja osaamistarpeiden tunnistamisella. Tämän jälkeen teemme yhdessä osaamissuunnitelman, valitsemme koulutettavat henkilöt ja järjestämme koulutuksen.

KOULUTUSTEN SISÄLTÖ

Koulutusten sisältö on räätälöitävissä suoraan yrityksesi tarpeiden mukaan.

Näin se käy!

1

Osaamistarpeen tunnistaminen

2

Osaamissuunnitelman luominen

3

Henkilöiden löytäminen organisaatiostasi

4

Räätälöity koulutus

5

Organisaatiosi vahvistuu uudella osaamisella

Miten AW Academyn uudelleenkoulutus voisi palvella sinua? Ota yhteyttä!

Koska tämä koulutusmalli on uusi, se herättää varmasti paljon kysymyksiä. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä ja kysyä lisää!

Täytä yhteydenottolomake tai ota suoraan yhteyttä:

Nico Tarvonen, Education Program Specialist, Academic Work
nico.tarvonen@academicwork.fi
+358 50 4479601
Jukka Pulkkinen, Managing Director, AW Academy
jukka.pulkkinen@awacademy.fi
+358 50 447 2747
Kiitos! Olemme sinuun yhteydessä tänään tai seuraavana arkipäivänä!
Hups, jokin meni vikaan. Kokeile uudestaan!