Poikkeustila ja osaamispula? Kouluta omaa henkilöstöä
AW Academyssa

Puuttuuko yrityksestäsi osaamista, mutta juuri nyt ette voi rekrytoida uusia tekijöitä? Onko yrityksessäsi työntekijöitä,  joiden osaamista pitäisi päivittää tai henkilöitä, joita tarvittaisiin juuri nyt enemmän jossakin aivan toisessa roolissa? AW Academy tarjoaa tulevana kesänä ainutlaatuisen mahdollisuuden kouluttaa yrityksen omaa henkilöstöä huippusuosittujen kiihdytettyyn oppimiseen perustuvien intensiivikoulutusten avulla. Lue lisää ja ilmoita työntekijäsi mukaan!

Uutta osaamista ilman rekrytointeja

Käytännönläheinen intensiivikoulutus

Tarjolla vain tulevana kesänä

Mitä?

Tähän asti AW Academyn 12 viikon koulutukset ovat olleet yrityksille väylä löytää ja rekrytoida uusia osaajia organisaation ulkopuolelta.

Mutta kun maailma muuttuu, mekin muutumme.

Koronaviruksen aiheuttamasta poikkeustilasta johtuen tarjoamme yrityksille nyt ainutlaatuisen mahdollisuuden kasvattaa organisaation osaamista olemassa olevaa henkilöstöä uudelleen kouluttamalla AW Academyn intensiivikoulutusten avulla.

Jos siis yrityksestäsi puuttuu osaamista, mutta ette juuri nyt voi rekrytoida uusia tekijöitä, lue lisää joustavasta ratkaisustamme, jonka avulla voit joko päivittää ja syventää työntekijöidesi osaamista tai kouluttaa työntekijäsi kokonaan uudelleen täysin uuteen osaamiseen!

MIKSI AW ACADEMY?

Käytännön harjoitteluun perustuva intensiivikoulutus on poikkeuksellisen tehokas tapa oppia. Verkkokursseihin ja yksittäisiin koulutuspäiviin verrattuna AW Academy varmistaa, että uudet taidot tulevat aidosti osaksi työntekijäsi työkalupakkia – ei vain sertifikaatiksi muiden joukkoon.

Tulevana kesänä tarjolla on kaksi eri koulutusta, joihin otamme yritysten omia työntekijöitä mukaan.

AWS-pilvipalvelukoulutuksen avulla voit vahvistaa organisaatiosi kilpailukykyä räjähdysmäisesti kasvavien pilvipalveluiden saralla. Testiautomaatiokoulutuksessa taas työntekijäsi pääsee ottamaan haltuun jatkuvasti elintärkeämmäksi ja siten kysytymmäksi muuttuvaa testausosaamista.

Löydät lyhyet kuvaukset koulutussisällöistä tämän sivun lopusta.

KENELLE?

Oli tarpeesi sitten nykyisten työntekijöiden osaamisen syventäminen, kevyt päivittäminen tai kokonaisvaltainen uudelleenkoulutus, AW Academy tarjoaa ratkaisun.

Koulutustarpeesi ja henkilöiden lähtötaso määrittää sen, kuinka pitkäksi ajaksi työntekijäsi kannattaa osallistua koulutukseen. Kokonaan uuden osaamisen hankkiminen ei edellytä aiempaa IT-osaamista, mutta tarkoittaa luonnollisesti pidempää aikaa AW Academyssa. Kevyeen osaamisen päivittämiseen taas voi riittää lyhyempi koulutusjakso.

Koska AW Academyn koulutus on hyvin intensiivinen ja vaativa, koulutukseen osallistumisen edellytyksenä on hyvä looginen päättelykyky ja vahva motivaatio. Academic Workin rekrytoijat varmistavat testillä ja kevyellä puhelinhaastattelulla, että valitsemasi työntekijät varmasti pysyvät koulutuksen vauhdissa mukana.

Olethan yhteydessä, niin selvitetään yhdessä, kenelle koulutus juuri sinun organisaatiossasi olisi hyödyllinen ja millainen yhteistyömalli toimisi parhaiten!

MITEN?

Koulutukset järjestetään AW Academyn kampuksella Keilaniemessä kesäkuusta elokuuhun ja niihin voi osallistua sellaiseksi ajaksi, joka yrityksen ja koulutettavan työntekijän aikatauluun sopii: esimerkiksi koko 12 viikoksi, yhdeksi kuukaudeksi tai pariksi viikoksi.

Yhden koulutusviikon hinta on 2400 euroa + alv / henkilö. Lopullinen hinta määräytyy koulutusviikkojen mukaan: jos ostat kuuden viikon paketin tai enemmän, viikkohinta on pienempi.

KOULUTUSTEN SISÄLTÖ

AWS-koulutuksen aiheisiin kuuluu mm.

 • AWS-ratkaisujen suunnittelu ja toteutus
 • keskeisimmät AWS-työkalut
 • Pythonilla koodaaminen ja sen soveltaminen pilvessä
 • keskeisimmät pilvipalveluarkkitehtuurit
 • tietoturva pilvessä
 • DevOpsin soveltaminen AWS-ympäristöön
 • AWS:n Associate-tason Solutions Architecht -sertifikaatti
 • Scrum Master (PSM1) -sertifikaatti

Testiautomaatioulutuksen aiheisiin kuuluu mm.

 • testaamisen lainalaisuudet ja logiikka: mitä kannattaa testata, miten ja milloin
 • Robot Framework
 • testien luominen ja muokkaaminen Pythonilla
 • ketterä ohjelmistokehitysprosessi

Näin se käy!

1

Jos kiinnostuit ja haluaisit kuulla lisää, ota yhteyttä alla olevan lomakkeen avulla. Sinuun ollaan yhteydessä viimeistään seuraavan työpäivän aikana.

2

Pääset kuulemaan ja keskustelemaan koulutussisällöistä sekä muista yksityiskohdista AW Academyn ja Academic Workin edustajien kanssa ja arvioimaan, voisiko koulutuksesta olla organisaatiollesi hyötyä.

3

Valitse työntekijöistäsi henkilö/henkilöt, joilla olisi motivaatiota hypätä haastavaan mutta palkitsevaan intensiivikoulutukseen. Academic Workin rekrytoijat varmistavat oppimiskykyä mittaavalla testillä ja puhelinhaastattelulla, että työntekijät pysyvät varmasti mukana koulutuksen vauhdissa.

4

Työntekijäsi osallistuvat täysipäiväisesti koulutukseen AW Academyn kampuksella Keilaniemessä sovituille koulutusviikoille.

5

Organisaatiosi vahvistuu uudella osaamisella sopivasti syksyksi!

Miten AW Academyn uudelleenkoulutus voisi palvella sinua? Ota yhteyttä!

Koska tämä koulutusmalli on uusi, se herättää varmasti paljon kysymyksiä. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä ja kysyä lisää!

Täytä yhteydenottolomake tai ota suoraan yhteyttä:

Jukka Pulkkinen, Managing Director, AW Academy
jukka.pulkkinen@awacademy.fi
+358 50 447 2747
Nico Tarvonen, Education Program Specialist, Academic Work
nico.tarvonen@academicwork.fi
+358 50 4479601
Kiitos! Olemme sinuun yhteydessä tänään tai seuraavana arkipäivänä!
Hups, jokin meni vikaan. Kokeile uudestaan!