logo

AW Academysta

AW Academy on jo vuodesta 2015 haastanut totuttua tapaa tuottaa koulutusta ja tehnyt uranvaihdon ja uuden osaamisen hankkimisen ja siten osaamispulan helpottamisen mahdolliseksi uudella tavalla. Uskomme, että oppiminen on avain kasvuun ja kehitykseen sekä yksilöiden että organisaatioiden tasolla.

Miksi AW Academy on olemassa? 

Osaamisen kehittäminen - oli kyseessä sitten organisaatio tai yksilö - on helposti kallista ja valitettavan usein myös tehotonta. AW Academy on perustettu ratkaisuksi tähän haasteeseen kouluttamaan työmarkkinoilla kaivattua osaamista nopeasti ja tehokkaasti. Pedagoginen mallimme AW Academy Way keskittyy metodeihin, jotka tekevät poikkeuksellisen nopean oppimisen mahdolliseksi. Tavoitteenamme on yksilöiden osaamista kasvattamalla auttaa sekä yksilöitä että organisaatioita ja siten vastata työmarkkinoiden tarpeisiin toimialasta riippumatta. 

Kiihdytetyn oppimisen avulla tuotamme tulevaisuuden osaamista.  

"Kun aloitin työt AW Academysta valmistumisen jälkeen, pääsin heti toisena työpäivänä tekemään oikeita, asiakkaalle laskutettavia töitä. Se kertoo siitä, että AW Academyn jälkeen töihin ei mennä tutustumaan, vaan ihan oikeasti tekemään – ja se on ollut parasta."

SONJA VOJNOVIC AW ACADEMYN ALUMNI, JAVA-KOULUTUS 2017

AW ACADEMY LUKUINA

Perustettu 2015
Koulutusohjelmia tähän mennessä 100+
Alumneja 2000+
Asiakasyrityksiä 350+


HYÖDYLLISIÄ LINKKEJÄ

Usein kysytyt kysymykset

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin!

Lue lisää

Yhteystiedot

Kysyttävää? Täytä yhteydenottolomake, soita tai laita sähköpostia!

Ota yhteyttä

Tutustu pedagogiikkaamme

Miten nopea kouluttaminen on mahdollista? Tutustu pedagogiikkaamme!

Lue lisää

TÄÄLTÄ LÖYDÄT MEIDÄT

Missä toimimme?

Olemme osa AW-konsernia ja toimimme Suomen lisäksi Ruotsissa, Saksassa ja Norjassa. Toimintamme alusta vuodesta 2015 alkaen jo yli 2000 ihmistä on kasvattanut osaamistaan kauttamme – suurin osa on muuttanut avullamme koko uransa suuntaa. 

Etkö löytänyt etsimääsi? Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin!  

Espoo

Tukholma

München

Hampuri

Oslo

Trondheim

Instagram