Ajankohtaista: AW Academyn uutiset

2020-06-26

Uusi Online Coding Bootcamp mahdollistaa AW Academyn koulutuksen kokemisen ensimmäistä kertaa etänä ja englanniksi

AW Academy on lanseerannut uuden koulutusmallin, Online Coding Bootcampin, joka mahdollistaa AW Aacademyn kiihdytetyn oppimisen kokemuksen kokonaan digitaalisesti ja englanninkielellä.
Lue lisää
2020-05-15

Kuumaakin kuumemmalle Microsoft Dynamics 365 -sovellusasiantuntijauralle kannattaa kiihdyttää nyt

Haluatko kuulua siihen harvalukuiseen ja äärimmäisen haluttuun joukkoon, joka osaa puhua sekä teknologiaa että bisnestä – ja joka toimii todellisena digitaalisen murroksen tekijänä suomalaisissa yrityksissä? Microsoft Dynamics 365 -alustaan erikoistuneen konsultin roolissa Digialla on mahdollista rakentaa maailmaa, jossa digitaalisuus aidosti toimii ja tuntuu.
Lue lisää
2020-05-10

IT-osaaja, käytä kesä hyödyksi! Täydennä taitojasi AWS- tai testiautomaatio-osaamisella AW Academyn intensiivikoulutuksessa

Tänä kesänä AW Academyn kampus avaa (virtuaaliset tai mahdollisuuksien mukaan ihan oikeat) ovensa myös jo kokeneemmille it-alan osaajille. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden täydentää osaamispalettiasi AWS- tai testiautomaatio-osaamisella kesän aikana järjestettävissä intensiivikoulutuksissa. Lue, miten varmistat paikkasi kurssille!
Lue lisää
2020-03-23

Uusi ura bisneksen ja teknologian leikkauspisteessä on auki 12 viikossa – tällaista on työ ServiceNow’n parissa

Maksuton intensiivikoulutus, vakituinen työpaikka IT-alan edelläkävijän palveluksessa ja rajaton määrä vaihtelevia tehtäviä vauhdilla kasvavan teknologian huipulla. Lue, mitä ura ServiceNow’n parissa tarjoaa.‍
Lue lisää
2020-03-16

Miten koronavirus vaikuttaa AW Academyn toimintaan?

Päivittyvä tiedote koronaviruksen ja poikkeustilan vaikutuksista AW Academyn toimintaan.
Lue lisää
2020-03-13

Mihin 12 viikon pilvipalveluosaajan koulutus johtaa?

Lähes kaikki digitaalinen tekeminen siirtyy vauhdilla pilveen – nyt ja tulevaisuudessa. Tämä on luonut kovaa kysyntää uusille pilvipalveluosaajille. Lue, mitä IT-ura pilvipalveluteknologian parissa pitää sisällään.
Lue lisää
2020-02-28

Testiautomaatio on uniikki ponnahduslauta IT-alalle

Kun softa täyttää maailmamme, on sen laadun testaajille kyltymätön kysyntä. Testiautomaatio onkin nouseva ja rajattomia kehityspolkuja sisältävä ala, joka yhdistää luovuutta sekä ongelmanratkaisua. Samalla se toimii ainutlaatuisena näköalapaikkana kokonaisvaltaiseen ohjelmistokehitykseen.
Lue lisää
2020-02-28

Tältä 12 viikon ServiceNow-koulutuksen läpikäyneiden tulevaisuus näyttää

Digitalisaation murros tapahtuu tässä ja nyt – siksi organisaatioissa on herätty digitalisaation tuomiin mahdollisuuksiin ja työkaluihin. Yksi näistä teknologioista on ServiceNow, joka automatisoi paperihommat koneille ja raivaa tilaa ajattelulle. Lue, miksi urapolku tämän innovatiivisen alustan parissa kannattaa.
Lue lisää
Lue lisää artikkeleita