Ajankohtaista: AW Academyn uutiset

2020-11-13

Mitä data-analyytikko tekee ja minne data-analytiikkakoulutuksen jälkeen työllistyy?

Data on nykypäivänä lähes kaiken päätöksenteon perusta ja sitä on ihan kaikkialla – halusimme tai emme. Dataa tarvitaan pyörittämään yrityksiä ja perusarkeamme. Se on kuin nykyajan bensiini, joka pitää kaiken käynnissä. Lue, miksi työ data-analytiikan parissa on kiehtovaa ja miksi tälle kasvavalle alalle kannattaa juuri nyt hakeutua.
Lue lisää
2020-10-15

Teollisuusautomaatio tarvitsee ihmisiä – miksi alalle kannattaa nyt hakeutua?

Ongelmanratkaisua, vaihtelevia työpäiviä, suuria laitteita, tietokoneita ja robotteja sekä niiden ohjaamista halutulla tavalla – tätä kaikkea teollisuusautomaatio pitää sisällään. Teollisuusautomaatio korvaa manuaalista käsin tehtävää työtä laittein ja konein, mutta silti automaation sydämessä on edelleen ihminen, joka saattaa kaiken alkuun.
Lue lisää
2020-09-08

Rakennusautomaatio tekee tiloista fiksumpia – ja sen osaajille riittää kysyntää

Harva tiedostaa, kuinka fiksuja rakennukset nykyään ovatkaan. Kunnes jokin niissä lakkaa toimimasta. Kotona tai toimistolla ilma tuntuu loppuvan tai lämpötila jojottelee. Talotekniikka on kehittynyt ja automatisoitunut huimasti ja sen osaajille riittää kysyntää. Rakennusautomaatioalalla käytännössä rakennetaan maailmaa, jossa teknologia tuntuu.
Lue lisää
2020-07-16

Learn JavaScript with AW Academy

This summer we go live with a new concept at AW Academy – the Online Coding Bootcamp. A new way to learn how to code in 10 weeks with us. We had a chat with Hanna E Andersson who is the Program Manager and responsible for the admissions to the program.
Lue lisää
2020-06-26

Uusi Online Coding Bootcamp mahdollistaa AW Academyn koulutuksen kokemisen ensimmäistä kertaa etänä ja englanniksi

AW Academy on lanseerannut uuden koulutusmallin, Online Coding Bootcampin, joka mahdollistaa AW Aacademyn kiihdytetyn oppimisen kokemuksen kokonaan digitaalisesti ja englanninkielellä.
Lue lisää
2020-05-15

Kuumaakin kuumemmalle Microsoft Dynamics 365 -sovellusasiantuntijauralle kannattaa kiihdyttää nyt

Haluatko kuulua siihen harvalukuiseen ja äärimmäisen haluttuun joukkoon, joka osaa puhua sekä teknologiaa että bisnestä – ja joka toimii todellisena digitaalisen murroksen tekijänä suomalaisissa yrityksissä? Microsoft Dynamics 365 -alustaan erikoistuneen konsultin roolissa Digialla on mahdollista rakentaa maailmaa, jossa digitaalisuus aidosti toimii ja tuntuu.
Lue lisää
2020-05-10

IT-osaaja, käytä kesä hyödyksi! Täydennä taitojasi AWS- tai testiautomaatio-osaamisella AW Academyn intensiivikoulutuksessa

Tänä kesänä AW Academyn kampus avaa (virtuaaliset tai mahdollisuuksien mukaan ihan oikeat) ovensa myös jo kokeneemmille it-alan osaajille. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden täydentää osaamispalettiasi AWS- tai testiautomaatio-osaamisella kesän aikana järjestettävissä intensiivikoulutuksissa. Lue, miten varmistat paikkasi kurssille!
Lue lisää
2020-03-23

Uusi ura bisneksen ja teknologian leikkauspisteessä on auki 12 viikossa – tällaista on työ ServiceNow’n parissa

Maksuton intensiivikoulutus, vakituinen työpaikka IT-alan edelläkävijän palveluksessa ja rajaton määrä vaihtelevia tehtäviä vauhdilla kasvavan teknologian huipulla. Lue, mitä ura ServiceNow’n parissa tarjoaa.‍
Lue lisää
Lue lisää artikkeleita