Ajankohtaista: AW Academyn uutiset

2020-03-23

Uusi ura bisneksen ja teknologian leikkauspisteessä on auki 12 viikossa – tällaista on työ ServiceNow’n parissa

Maksuton intensiivikoulutus, vakituinen työpaikka IT-alan edelläkävijän palveluksessa ja rajaton määrä vaihtelevia tehtäviä vauhdilla kasvavan teknologian huipulla. Lue, mitä ura ServiceNow’n parissa tarjoaa.‍
Lue lisää
2020-03-16

Miten koronavirus vaikuttaa AW Academyn toimintaan?

AW Academyn käynnissä olevat koulutukset ovat siirtyneet etäopiskeluun koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Kesän koulutusten haut jatkuvat normaalisti, mutta haastattelut järjestetään ensisijaisesti etänä.
Lue lisää
2020-03-13

Mihin 12 viikon pilvipalveluosaajan koulutus johtaa?

Lähes kaikki digitaalinen tekeminen siirtyy vauhdilla pilveen – nyt ja tulevaisuudessa. Tämä on luonut kovaa kysyntää uusille pilvipalveluosaajille. Lue, mitä IT-ura pilvipalveluteknologian parissa pitää sisällään.
Lue lisää
2020-02-28

Testiautomaatio on uniikki ponnahduslauta IT-alalle

Kun softa täyttää maailmamme, on sen laadun testaajille kyltymätön kysyntä. Testiautomaatio onkin nouseva ja rajattomia kehityspolkuja sisältävä ala, joka yhdistää luovuutta sekä ongelmanratkaisua. Samalla se toimii ainutlaatuisena näköalapaikkana kokonaisvaltaiseen ohjelmistokehitykseen.
Lue lisää
2020-02-28

Tältä 12 viikon ServiceNow-koulutuksen läpikäyneiden tulevaisuus näyttää

Digitalisaation murros tapahtuu tässä ja nyt – siksi organisaatioissa on herätty digitalisaation tuomiin mahdollisuuksiin ja työkaluihin. Yksi näistä teknologioista on ServiceNow, joka automatisoi paperihommat koneille ja raivaa tilaa ajattelulle. Lue, miksi urapolku tämän innovatiivisen alustan parissa kannattaa.
Lue lisää
2020-02-27

Jämähditkö? Tee kuten Heidi ja Miikka ja muuta urasi suuntaa

Jokaisen maanantain ei tarvitse olla nousukiitoa, mutta jos perjantaihin mennessä ei sorvin ääressä ole juuri ilon tai innostumisen kokemuksia irronnut, ollaan lähellä jämähtämistä. Oireet on helppo tunnistaa ja hoito on jokaisen ulottuvilla – uranvaihto ei katso taustaa eikä vaadi vuosien opiskelua.
Lue lisää
2020-02-21

Podcast: Mikä saa mimmit koodaamaan? Vieraana Mimmit koodaa -ohjelman Milja sekä sairaanhoitajasta IT-alalle hypännyt Annukka

Miten sujui loikka naisvaltaiselta hoitoalalta IT-alalle organisaatioon, jossa naisia on tasan kaksi? Miten Mimmit koodaa -ohjelma on vaikuttanut jo yli 5000 naisen elämään ja koko toimialaan?
Lue lisää
2019-11-11

Uusi ura automaatioalalla on auki taustasta riippumatta – tällaista on työ automaatioteknologian parissa

12 viikon maksuton koulutus, työpaikka kovaa vauhtia kasvavalla automaatioalalla ja vaihtelevat, ongelmanratkaisuntäyteiset työpäivät itsestään liikkuvien laitteiden parissa. Automaatioteknologian parissa työskentely vaatii aallonharjalla pysymistä, seikkailumieltä ja itsensä haastamista.
Lue lisää
Lue lisää artikkeleita