TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

AW Akatemiassa välitämme oikeudesta yksityisyyteen. Varmistaaksemme, että käsittelemämme henkilötiedot käsitellään vastuullisesti ja turvallisesti, työskentelemme aktiivisesti henkilötietoja koskevissa kysymyksissä. Tältä sivulta löydät lisätietoja siitä, kuinka käsittelemme henkilötietojasi ja mitä oikeuksia sinulla on. Olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä meihin, jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä.

This policy is also available in English here.

TIETOJA SIITÄ, KUINKA KÄSITTELEMME HENKILÖKOHTAISIA TIETOJASI

Mitä tietoja keräämme sinusta ja miksi?

AW Academy tarjoaa nopeutettuun oppimiseen perustuvan intensiivisen koulutuksen laajentaa tai syventää ihmisten tietämystä eri aloilla. Palvelumme puitteissa AW Academy voi kerätä tietoja sinusta. Tiedot ovat tarpeen, jotta voimme tarjota sinulle koulutuksesi tai suorittaaksemme minkä tahansa muun tarkoituksen, jota varten tiedot kerättiin. Esimerkiksi joskus meidän on ehkä säilytettävä tietyt tiedot lakien vaatimusten noudattamiseksi.

Täältä löydät tarkemman yhteenvedon siitä, mitä tietoja käsittelemme sinusta ja miksi. Keräämme myös tiettyjä tietoja, kun vierailet verkkosivuillamme ns. Evästeiden kautta, jos hyväksyt sen. Voit lukea lisää evästeistä täältä. Verkkosivun vierailijana sinulla ei ole velvollisuutta antaa meille pääsyä tietoihisi.

Kuinka pääsemme tietoihisi?

Tiedot, jotka olemme tallentaneet sinusta, ovat joko antaneet sinulle itsesi tai olemme saaneet ne työnantajalta riippuen siitä, osallistuuko sinä itse koulutukseen tai työnantajan kautta. Jos rekrytointi- tai valintaprosessin on hoitanut akateeminen työ, he keräävät tietosi meidän puolestamme.

Kenen kanssa jaamme tietosi?

Joskus koulutusta järjestetään kanssamme asiakkaamme puolesta. Asiakas voi olla nykyinen tai tuleva työnantajasi. Jos asiakasmme on vastuussa koulutusasi rekrytointi- tai valintaprosessista ja työstäsi, niin sinusta ja kurssille osallistumisestasi jaetaan työnantajan kanssa koulutuksen aikana.

Lisäksi henkilötietojasi voidaan jakaa seuraavien ulkopuolisten kanssa:

Ryhmämme yritykset - Voimme joskus jakaa tietosi muiden AW-ryhmän yritysten kanssa. Tämä voidaan tehdä esimerkiksi rekrytointi- tai valintaprosessin yhteydessä, jonka akateeminen työ suorittaa AW Akatemian puolesta.

Toimittajat - Henkilötietosi jaetaan joskus toimittajien kanssa. Esimerkiksi, voi olla tietotekniikkapalvelujen tarjoajia muun muassa varastoinnin ja toiminnan hallintaan, markkinointiin ja rekrytointityökaluihin tai persoonallisuustesteihin.

Viranomaiset - Jos kansallinen tai EU: n lainsäädäntö sitä vaatii, voimme jakaa tietosi viranomaisille.

Olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja siitä, mitkä ulkopuoliset osapuolet saavat henkilökohtaiset tietosi.

Missä tietosi käsitellään?

Teemme aina parhaamme varmistaaksemme, että henkilötietojasi ei tallenneta tai käsitellä muulla tavoin EU / ETA: n ulkopuolisissa maissa. Jos tietosi edelleen lähetetään tai käsitellään EU / ETA: n ulkopuolisissa maissa, varmistamme, että olemme ryhtyneet riittäviin turvatoimenpiteisiin varmistaaksemme, että tietosi käsitellään tavalla, jolla saavutetaan riittävä suojaustaso sovellettavien määräysten mukaisesti. Jos haluat kopion suoritetuista suojatoimenpiteistä tai lisätietoja siitä, missä tietosi ovat saatavilla, ota aina yhteyttä meihin.

Mitä oikeuksia sinulla on?

Tietosuojalainsäädäntö antaa sinulle useita oikeuksia henkilötietojesi käsittelyssä. Alla löydät niistä lyhyemmän kuvauksen. Oikeutesi voivat vaihdella sen mukaan, miksi käsittelemme tietojasi.

Oikeus peruuttaa suostumus - Tapauksissa, joissa tietojen käsittelymme perustuu suostumiseesi, sinulla on aina oikeus peruuttaa suostumus. Voit tehdä tämän helposti ottamalla yhteyttä meihin.

Pääsyoikeus (ns. Rekisteriote) - Sinulla on oikeus saada vahvistus AW Academyltä, jos käsittelemme sinuun liittyviä henkilötietoja ja saada tietoja käsittelystä, jos näin on. Sinulla on myös oikeus pyytää ilmaiseksi jäljennöstä sinusta tallentamistamme henkilötiedoista.

Oikeus korjaukseen - Joissakin tapauksissa sinulla on oikeus vaatia AW Academy korjaamaan virheitä tai epätäydellisiä tietojasi sinusta. Sinulla on aina mahdollisuus muuttaa itse profiilisivulle syöttämiäsi tietoja.

Oikeus vastustaa - Joissakin tapauksissa sinulla on oikeus vastustaa AW Academy: n henkilötietojen käsittelyä, mukaan lukien suora markkinointi. Kaikissa tapauksissa, joissa käsittelemme tietojasi laillisella intressillä, sinulla on mahdollisuus vastustaa käsittelyä. Jos vastustat henkilötietojesi käsittelyä esimerkiksi suoramarkkinointia varten, lopetamme tietojen käsittelyn.

Rajoitusoikeus - Joissakin tapauksissa sinulla on oikeus pyytää, että AW Academy rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä. Tämä on totta, jos esimerkiksi kiistät käsittelemiemme henkilötietojen paikkansapitävyyden. Sitten voit pyytää käsittelyä koskevaa rajoitusta sillä hetkellä, kun meidän on tarkistettava, ovatko henkilötiedot oikeita. Tässä tapauksessa käsittelemme tietoja (itse tallennuksen lisäksi) vain hyväksynnän yhteydessä. Tämä pätee paitsi perustamaan, panemaan täytäntöön tai puolustamaan laillisia vaatimuksia, suojaamaan toisen oikeuksia tai suojelemaan tärkeätä yleistä etua.

Poistamisoikeus - Joissakin tapauksissa sinulla on oikeus pyytää AW Academya poistamaan henkilökohtaiset tietosi. Tämä koskee erityisesti seuraavia tapauksia:

• Jos tietoja ei enää tarvita tarkoituksiin, joita varten ne on kerätty.

• Jos peruutat suostumuksesi, eikä meidän enää tarvitse säilyttää tietojasi muista syistä.

• Jos vastustat etujen tasapainoa ja vastalauseesi on suurempi kuin oikeutettu etu.

• Jos vastustat suoramarkkinointihoitoa, emmekä enää tarvitse säilyttää tietosi muista syistä.

• Jos tietosi käsitellään laittomasti.

• Jos tietosi on poistettava laillisen velvoitteen perusteella.

Huomaa, että meillä voi olla velvollisuus tallentaa tietosi joka tapauksessa, esimerkiksi kanssasi tehdyn sopimuksen tai lakisääteisten vaatimusten vuoksi. Tallennamme tietosi vain tähän tarkoitukseen, emmekä käytä niitä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Oikeus tietojen siirrettävyyteen - Jos käsittelemme henkilötietojasi suostumuksellasi tai tekemäsi sopimuksen perusteella, sinulla on oikeus vaatia AW Academya paljastamaan henkilötiedot, jotka olet antanut meille rakenteellisessa muodossa.

Jos haluat käyttää oikeuksiasi, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä meihin alla olevien yhteystietojen kautta. Jos olet tyytymätön tapaan, jolla AW Academy käsittelee henkilötietojasi, sinulla on aina oikeus tehdä valitus Tietotarkastusvirastolle.

Muutokset henkilötietojemme käsittelyssä

Saatamme tehdä muutoksia tietosuojakäytäntöihimme. Käytännön uusin versio on aina saatavana verkkosivuillamme. Jos tapahtuu laajempia päivityksiä (esimerkiksi muutettaessa tietojasi käsitteleviä tietoja tai muutettaessa tietoja, joita keräämme sinusta), lähetämme sinulle uuden käytännön meille antamasi sähköpostiosoitteen kautta.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Academic Work Academy Finland Oy (Y-tunnus: 2841883-9) vastaa henkilötietojesi käsittelystä. Noudatamme Euroopan ja Suomen tietosuojalainsäädäntö ja työskentelemme aktiivisesti tietosuojakysymysten kanssa varmistaaksemme, että käsittelemme tietojasi vastuullisesti ja turvallisesti. Voit aina tavoittaa meidät osoitteeseen info@awacademy.fi

Academic Work Academy Finland Oy
Keilaranta 4
02150 Espoo