Tietosuojaseloste

Me AW Academyssä välitämme yksityisyydestäsi ja tietosuojastasi.  Työskentelemme aktiivisesti tietosuojakysymysten kanssa varmistaaksemme, että keräämiämme henkilötietoja käsitellään vastuullisesti sekä turvallisesti. Tältä sivulla löydät lisää tietoa siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi ja mitä oikeuksia sinulla on. Jos sinulla on kysymyksiä yksityisyyteen liittyvästä työstämme tai suorittamastamme henkilötietojesi käsittelystä, voit aina ottaa meihin yhteyttä: info@awacademy.fi.

This policy is also available in English here.

TIETOA SUORITTAMASTAMME HENKILÖTIETOJESI KÄSITTELYSTÄ

Mitä henkilötietoja keräämme ja miksi?

AW Academy tarjoaa kiihdytettyyn oppimiseen perustuvia intensiivikoulutuksia, joiden avulla mahdollistamme poikkeuksellisen tehokkaan uran vaihdon kouluttamalla ja työllistämällä motivoituneet ja oikeat valmiudet omaavat osaajat uuteen ammattiin toimialoille, joilla on osaamispula. Tarjoamamme palvelun puitteissa AW Academy voi kerätä sinusta tietoja.

Henkilötietojesi kerääminen ja sitä seuraava käsittely on välttämätöntä, jotta voimme tarjota sinulle koulutusta tai täyttääksemme jonkin muun tarkoituksen, jota varten olemme tietoja keränneet. Meidän saattaa täytyä esimerkiksi säilyttää tiettyjä tietoja sinusta täyttääksemme lakisääteiset velvoitteet.

Täältä löydät yhteenvedon siitä, mitä sinuun liittyviä henkilötietoja käsittelemme ja mihin tarkoituksiin.

Keräämme myös luvallasi henkilötietojasi evästeiden avulla, kun vierailet internetsivullamme. Internetsivun vierailijana sinulla ei ole velvollisuutta antaa meille pääsyä henkilötietoihisi ja voit välttää tämän olemalla hyväksymättä evästekäytäntöämme laitteellasi. Voit lukea evästekäytännöstämme lisää siitä, miten ja milloin käytämme evästeitä.

Miten saamme pääsyn tietoihisi?

Sinusta säilyttämämme henkilötiedot ovat sellaisia, jotka olet antanut meille tai olemme saaneet ne työantajaltasi, riippuen siitä osallistutko koulutukseen työnantajan kautta vai itsenäisesti. Jos Academic Work on vastannut valinta- ja/tai rekrytointiprosessista, keräävät he tietosi puolestamme.

Kenen kanssa jaamme henkilötietojasi?

Joskus koulutus järjestetään asiakkaamme puolesta, joka voi olla nykyinen tai tuleva työnantajasi. Jos asiakkaamme on vastuussa koulutuksen rekrytointiprosessista ja työsuhteestasi, tietoja sinusta ja kurssille osallistumisestasi voidaan jakaa työnantajasi kanssa koulutuksen aikana.

Lisäksi henkilötietojasi voidaan jakaa seuraavien ulkopuolisten osapuolten kanssa:

Academic Work - konsernin yritykset  – Voimme joskus jakaa tietojasi muiden konsernimme yritysten kanssa. Näin voi tapahtua esimerkiksi rekrytointiprosessin yhteydessä, josta Academic Work vastaa AW Academyn puolesta. Academic Workin tietosuojaselosteen löydätte täältä.

Toimittajat ja yhteistyökumppanit – Voimme joskus jakaa henkilötietojasi toimittajillemme ja yhteistyökumppaneillemme, kuten IT-toimittajille säilytykseen ja operatiivisen toiminnan hallinnointiin sekä markkinointityökalujen, rekrytointityökalujen ja persoonallisuustestien toimittajille.

Viranomaiset – Jos kansallinen tai kansainvälinen lainsäädäntö edellyttää, saatamme joutua jakamaan henkilötietojasi viranomaisten kanssa, kuten Suomen veroviranomaisen (Verohallinto) tai Kansaneläkelaitoksen (Kela) kanssa.

Voit aina ottaa meihin yhteyttä saadaksesi yksityiskohtaisempia tietoja siitä, mille ulkopuolisille osapuolille jaamme henkilötietojasi.

Missä henkilötietojasi käsitellään?

Teemme aina parhaamme varmistaaksemme, ettei henkilötietojasi säilytetä tai muutoin käsitellä EU/ETA:n ulkopuolisissa maissa. Jos henkilötietojasi siirretään EU/ETA:n ulkopuolisiin maihin, käytämme tarvittavia suojatoimenpiteitä varmistaaksemme, että henkilötietojasi käsitellään tavalla, joka on soveltuvien tietosuojalakien mukainen, kuten käyttämällä asianmukaisia suojatoimenpiteitä siirrossa. Jos haluat kopion käytetyistä suojatoimenpiteistä tai jos haluat lisää tietoja siitä, missä henkilötietojasi käsitellään, voit aina olla meihin yhteydessä.

Mitä oikeuksia sinulla on?

Soveltuvat tietosuojalait antavat sinulle useita oikeuksia, kun henkilötietojasi käsitellään. Alta löydät lyhyen kuvauksen näistä oikeuksista. Sinulla olevat oikeudet voivat vaihdella riippuen, mihin tarkoituksiin käsittelemme tietojasi.

Oikeus suostumuksen peruuttamiseen - Kun oikeutemme käsitellä henkilötietojasi perustuu suostumukseesi, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi. Helpoin tapa peruuttaa suostumus on ottamalla yhteyttä info@awacademy.fi

Oikeus saada pääsy tietoihin – Jos AW Academy käsittelee henkilötietojasi, sinulla on oikeus pyytää vahvistusta tästä seikasta ja saada tietoja käsittelystä. Sinulla on myös oikeus pyytää kopiota sinusta käsittelemistämme henkilötiedoista veloituksetta.

Oikeus tietojen oikaisemiseen – Joissain tapauksissa sinulla on oikeus pyytää AW Academyä oikaisemaan tietosi, jotka ovat mielestäsi virheelliset tai puutteelliset. Sinulla on joka tapauksessa aina mahdollisuus muuttaa tietoja, jotka olet lisännyt profiiliisi.

Vastustamisoikeus – Joissain tapauksissa sinulla on oikeus vastustaa AW Academyn suorittamaa henkilötietojesi käsittelyä, kuten esimerkiksi silloin, kun se koskee suoramarkkinointia. Kaikissa tapauksissa, joissa käsittelemme henkilötietojasi oikeutetun etumme perusteella (yllä olevan taulukon mukaisesti), sinulla on mahdollisuus vastustaa käsittelyä. Jos vastustat käsittelyä, lopetamme henkilötietojesi käsittelyn.

Oikeus käsittelyn rajoittamiseen – Joissain tapauksissa sinulla on oikeus pyytää AW Academyä rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä, esimerkiksi tapauksissa, joissa kiistät, että sinusta käsittelemämme tiedot ovat paikkansapitäviä. Voit tällaisissa tapauksissa pyytää meitä rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä aikana, jolloin tarkistamme tietojesi paikkansapitävyyden. Niissä tapauksissa voimme käsitellä henkilötietojasi ainoastaan hyväksynnälläsi, lukuun ottamatta tilanteita, joissa AW Academy laatii, esittää tai puolustautuu oikeusvaateelta suojellakseen jonkun muun oikeutta tai suojellakseen tärkeää julkista etua.

Oikeus tietojen poistamiseen – Joissaintapauksissa sinulla on oikeus pyytää AW Academyä poistamaan henkilötietosi. Tämä oikeus soveltuu seuraavissa tilanteissa:

• Jos tietoja ei enää tarvita tarkoituksiin, joita varten ne on kerätty.

• Jos tiedot eivät enää ole välttämättömiä tarkoituksiin, joihin ne kerättiin.

• Jos peruutat suostumuksesi eikä meidän tarvitse säilyttää tietojasi muihin tarkoituksiin, kuten lakisääteisten velvollisuuksien vuoksi.

• Jos vastustat oikeutettuun etuun perustuvaa käsittelyä ja syysi vastustamiselle on painavampi kuin etumme.

• Jos vastustat suorittamaamme henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin eikä meidän tarvitse käsitellä tietojasi muihin tarkoituksiin.

• Jos henkilötietojasi käsitellään laittomalla tavalla.

• Jos henkilötietosi on poistettava lakisääteisen velvollisuuden vuoksi.

Ota ystävällisesti huomioon, että meillä saattaa joka tapauksessa olla velvollisuus tallentaa henkilötietosi esimerkiksi kanssasi tehdyn sopimuksen tai lakisääteisen velvollisuuden takia. Näissä tapauksissa käsittelemme henkilötietojasi ainoastaan sanottuun tarkoitukseen.

Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen – Tapauksissa, joissa käsittelemme henkilötietojasi suostumuksellasi tai täyttääksemme sopimuksen kanssasi, sinulla on oikeus saada meille antamasi henkilötiedot jäsennellyssä muodossa.

Jos haluat käyttää oikeuksiasi, voit aina olla meihin yhteydessä alla olevien yhteystietojen välityksellä. Jos et ole tyytyväinen siihen, miten AW Academy käsittelee henkilötietojasi, sinulla on aina oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle. Suomessa se on Tietosuojavaltuutettu.

Muutokset tietosuojaan liittyvissä tiedoissamme

Voimme ajoittain tehdä muutoksia tähän informaatiotekstiin. Uusin versio on aina saatavilla internetsivuiltamme. Kun laajempia päivityksiä tehdään (kuten muutoksia tarkoituksiin, joihin käsittelemme henkilötietojasi tai muutoksia siihen, mitä henkilötietoja sinusta käsittelemme), lähetämme uuden version informaatiotekstistä sähköpostiosoitteeseen, jonka olet meille antanut.

Miten voit olla yhteydessä meihin?

Academic Work Academy Finland Oy (Y-tunnus: 2841883-9) on henkilötietojesi käsittelyssä rekisterinpitäjä. Seuraamme soveltuvaa eurooppalaista ja suomalaista tietosuojalainsäädäntöä ja työskentelemme aktiivisesti tietosuojakysymysten kanssa varmistaakseen, että käsittelemme tietojasi vastuullisella ja turvallisella tavalla. Voit aina ottaa meihin yhteyttä info@awacademy.fi

Academic Work Academy Finland Oy
Keilaranta 4
02150 Espoo