Opettajaksi AW Academyyn

Ammattitaitoiset opettajamme ovat ratkaisevassa roolissa koulutussisältöjen räätälöimisessä ja konsulttien saattamisessa uuden uran alkuun. Oletko yksi heistä tai tiedätkö jonkun lähipiirissäsi?

MIKSI aW Academy?

AW Academyn opettajana pääset työskentelemään Suomen ensimmäisessä kiihdytetyn oppimisen koulussa. Vaativaan mutta palkitsevaan tehtävään tarttuminen on mahdollisuutesi tehdä jotakin aivan uudenlaista.

Koska AW Academy-koulutusohjelmien valintaseula on tiukka, pääset työskentelmään poikkeuksellisen motivoituneiden, sitoutuneiden ja lahjakkaiden koulutettavien kanssa.

Uranvaihtajista koostuva konsulttiporukka ja heistä huokuva energia ovatkin yksi merkittävimmistä syistä, miksi monet opettajistamme ovat opettaneet meillä jo monta kurssia peräkkäin.

AW Academyn koulutusmalli tarjoaa kokeneille ja omistautuneille opettajille mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena ja saada kokemusta täysin uudenlaisesta tavasta kouluttaa ihmisiä uudelle uralle. Samalla pääset tekemään jotakin, millä on oikeasti vaikutusta - niin yksittäisen ihmisen elämässä kuin yhteiskunnallisellakin tasolla.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Copywriter, analyst and designer in a meeting at the Bombayworks office in Malmö
”Olen erittäin vaikuttunut siitä, kuinka motivoitneita ohjelman osallistujat ovat olleet. Korkea motivaatio yhdistettynä intensiiviseen koulutusohjelmaan tekee heidän kehittymisestään erittäin nopeaa ja mahdollistaa sen, että he ovat tuottava osa yritystä heti valmistumisestaan lähtien.”
PATRIK JÖNSSON, opettaja C#.NET